CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Puteri paranormale

0 comentarii / 1610 vizualizări / 13 februarie 2013

Am afirmat despre domnul Sebastian Ghita, patronul Romaniei TV, ba ca este ofiter acoperit, ba ca este simplu informator SRI. Am mai spus despre domnia sa ca a fost racolat de generalul Gioni Popescu si impins in mari afaceri de IT de un alt general, Zamfir. Tot de la SRI. Ca urmare, acesta pune pe seama mea acte, fapte si complicitati care, daca ar fi adevarate, ar conduce la o concluzie seducatoare. Si anume ca am puteri paranormale.
De ce cred eu ca trebuie clarificat statutul real al domnului Sebastian Ghita? Din simplul motiv ca societatii romanesti nu-i poate fi indiferent faptul ca un ofiter acoperit sau un informator al unui serviciu secret poate sa faca parte dintr-un trust de presa, chiar sa-l patroneze, sau sa faca parte din Parlamentul Romaniei, chiar din Comisia care supravegheaza respectivul serviciu secret. Sau sa faca uriase afaceri cu statul, inclusiv cu respectivul serviciu secret, in care reprezentantii acestuia il imping in fata si il ajuta mereu si mereu sa castige competitia cu societatile rivale de IT, care nu sunt interconectate cu SRI. Si daca societatii romanesti nu-i poate fi indiferent statutul unor asemenea persoane, atunci, cumva, trebuie rupta pisica.
Este acum momentul cel mai bun pentru ca, pornind de la un caz denuntat public, cel al domnului Sebastian Ghita, sa fie declansata o dezbatere politica, la capatul careia Parlamentul sa finalizeze legile sigurantei nationale, care sa prevada, in mod expres, interdictia informatorilor serviciilor secrete ori ofiterilor acoperiti de a face parte din anumite structuri, cum ar fi puterea legislativa, puterea executiva, partidele politice, sindicatele sau presa. Din simplul motiv ca in fiecare dintre aceste institutii, influenta pe care o poate juca un asemenea individ, care lucreaza la ordin, nu poate fi decat nociva.
Eu utilizez o licenta atunci cand vorbesc despre ofiterii acoperiti. Acestia exista, dar exista si simpli informatori ai serviciilor secrete infiltrati in institutii. Care nu au beneficiat de o pregatire speciala. Vreau sa precizez ca nu am intentionat sa-i jignesc pe ofiterii acoperiti atunci cand l-am asimilat acestei categorii pe domnul Sebastian Ghita. Dincolo de aceasta precizare, insa, mai sunt necesare si altele. Domnul deputat Sebastian Ghita, atunci cand a fost votat de catre o buna parte dintre parlamentari pentru a face parte din Comisia de control a activitatii SRI, a jurat cu mana pe Biblie si a semnat un document conform caruia el nu colaboreaza cu niciun serviciu secret. Daca adevarul este cel pe care il afirm eu, atunci a jurat stramb si a dat o declaratie in fals. Acest lucru trebuie verificat. La fel cum niciodata nu este prea tarziu pentru a fi verificat modul in care omul de afaceri Sebastian Ghita a reusit uluitoarea performanta de a castiga aproape toate contractele importante cu statul, fiind de fiecare data sprijinit prin interventii directe ale generalului Zamfir de la SRI sau de subordonati ai acestuia.
Dar de aici si pana la alegatiile domnului Ghita conform carora eu as face parte dintr-un fel de conspiratie sovietica si apoi ruseasca, alaturi de persoane pe care abia le cunosc, Voiculescu si Niculae, este o distanta ca dintre normal si paranormal. (Sorin Rosca Stanescu)

Sursa: CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998