CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Putin, discurs a la Iohannis: ”Sovieticii au salvat Europa de ciuma neagra”

12 comentarii / 3288 vizualizări / 9 mai 2021

Președintele Vladimir Putin a promis azi, într-un discurs de ziua victoriei aliaților împotriva Germaniei hitleriste, că Rusia va apăra „ferm” interesele naționale și a denunțat revenirea „rusofobiei”. Discursul a fost rostit în fața a mii de soldați și veterani din Piața Roșie, unde a avut loc obișnuita paradă militară anuală.

„Poporul sovietic și-a respectat jurământul sacru, a apărat patria și a eliberat țările Europei de ciuma neagră”, a spus Putin mulțimii adunate.
„Rusia apără în mod constant dreptul internațional. În același timp, ne vom apăra ferm interesele naționale pentru a asigura siguranța poporului nostru”, a spus Putin. Liderul rus a denunțat, de asemenea, potrivit ziarului The Moscow Times, ceea ce el a numit o întoarcere îngrijorătoare a ideologiilor unor vremi trecute, în cadrul căreia „sloganurile despre superioritate rasială și națională, antisemitism și rusofobie au devenit din ce în ce mai acute”.
Agenția de stat RIA Novosti relatează că peste 12.000 de militari participă la parada de azi din capitala Rusiei, precum și aproximativ 190 de echipamente militare și 76 de avioane de luptă și elicoptere. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Ciuma era bruna si Europa a fost salvata de USA (Uniunea Sovietica Ailalta) dupa ce-a inmuiat bine gerul siberian armata „ciumei brune” , apoi cele doua Uniuni si-au impartit „salvatii” ca la barbut…le-a placut, asa ca vor relua jocul…acum si cu urmasii „reeducati” ai brunilor…Iohanis n-are ce cauta in discutia asta decat ca profitor vesnic si sluga hoata la toate imperiile
  P.S. Astept discursul infierator de matca ciumei rosii al urmasului inrolat in oastea ciumei brune…Sa ne reamintim de Stalin si de Goebes si sa admitem ca raul nu dispare, el e lasat sa hiberneze si e revializat cand nulocratia revine la putere

 2. Un titlu… cam „radutudorist”.
  A încerca o comparație între Putin și Johanis, mi se pare o idee cel puțin năstrușnică.
  Dar dacă tot a venit vorba, aș propune un subiect de reflecție: ce s-ar întâmpla dacă țâfnosul,
  arogantul, tolomacul și încuiatul la minte, kwj, ar avea pe mâinile sale puterea lui Putin?
  In extenso: dar a lui Stalin, Hitler etc.

 3. Domnul BTI ii face propaganda patriotica Mormoloculi Klaus „Arthur”… Prin comparatia ridicola…

 4. Putin face ce știe pt Rusia….bine sau rău…asta doar rușii pot judeca…
  Eu unul nu am grija lor….

 5. Nu am prea citit nimic despre contribuția României după 23 august 1944 la înfrângerea Germaniei Naziste….oare de ce?

  • Pentru csa am ajuns niste jeguri de sclavi care ling si asfaltul pe care calca bolsevica de merkel !

 6. A la joianis presupun ca-i o ironie….

 7. 75% din diviziile Wehrmacht au fost distruse de catre Rusi.
  La parada de la 24 Iunie 1945 din Moscova, drapelele unitatilor SS Leibstandarte Adolf Hitler, Das Reich plus multe altele, ale altor unitati naziste, au fost aruncate pe jos, semn ca respectivele drapele au fost capturate de Rusi , nu de americanci

  Asta ca se se stie cine a cistigat razboiul impotriva nemtalailor.

  ASTAZI ESTE ZIUA VICTORIEI IMPOTRIVA FASCISMULUI, NICIDECUM „ziua europei”

  Cit despre comparatia intre Presedintele Vlad Putin si hotul de case Muiannis, e ca si cum ai compara un Titan cu un Bou Oligofren.
  Boul Oligofren fiind ingalatu ala de la Cotroceni, ..

 8. O TARA SI UN CONDUCĂTOR care știu să-și cinstească trecutul și eroii, nu ca circarii de la noi de 1 Decembrie 2020 cu momâia de la Arcul de Triumf.
  Caraghiosule, care ai scris articolul, este total deplasata alaturarea între cel mai mare OM politic al planetei și secatura asta penala de la noi. Sictir!

 9. Oare, la ora actuala numărul mercenarilor/”militarilor” armatei României sunt cam cati militari rusi au fost in Piata Roșie? Ca de stifturile amerloce, pardon „tehnica militara” nici nu se mai pune problema…

 10. nu au americanii atita cur cit pot linge ciuma galbena si k.w,i,

 11. asta iese cand un kgb.ist face politica:
  rus=sovietic.
  hai sa-l ajutam:
  PARTID COMUNIST DE OCUPATIE!
  -doar in china partidu comunist si chinezu e unu si acelasi lucru!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998