CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

R.L.: Tradatorul Iohannis-un protector al clanurilor politico-economice de crimă organizată

2 comentarii / 3420 vizualizări / 8 mai 2015

Presa ”Iohannistă” de mai ieri dă semne că se trezește și înțelege crudul adevăr: marea speranță din noiembrie nu e decît un balon umflat artificial în numele unor interese de grup. Într-un editorial de o duritate extremă apărut azi, cotidianul ”România Liberă” afirmă, astfel, despre președinte că e nici mai mult, nici mai puțin, decît un protector al clanurilor politico-economice de crimă organizată.

”Regimul Ponta transformă România într-un iad birocratic kafkian, în care cetățeanului îi este tot mai greu să trăiască și muncească, în vreme ce clasa privilegiată se pune la adăpost de lege cu ajutorul unui parlament devenit agent al crimei organizate. În condițiile în care Justiția este supusă în permanență unui război de anihilare a independenței, iar mass-media, supusă treptat intereselor politice și economice, instituțiile libertății sunt demolate rapid „sub înaltul patronaj” al unui președinte care nu face nimic(…) Marile hiene care au prădat statul și vor să o facă din nou atacă din toate părțile, sub protecția regimului Ponta, Justiția, ultima redută care stă între ei premiul mult râvnit de acolo de unde ar trebui să se audă vocea poporului. Din Parlament, unde își votează legi prin care se pun la adăpost de legea penală. În prezent, nu există opoziție la această ofensivă, iar ultima speranță a cetățeanului, președintele Iohannis se dovedește un trădător al intereselor acestuia și un protector al clanurilor politico-economice de crimă organizată” scrie R.L.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. pai daca tace ca prostul…. sau e complice?

  2. Asaltul criminalitatii financiare organizate, care a functionat perfect in regimul basist, a inceput. Explicatia este elementar de simpla: smecherii nationali vor sacii cu bani ai statului. Deci, vor puterea si numai puterea! N-au scrupule, In consecinta, il vor calca in picioare pe Iohannis, daca acesta va indraznii sa se comporte rational politic si corect institutional. Putin probabil ca un izolat ca Iohannis le va rezista. Este un presedinte slab, neexperimentat politic, un provincial asfixiat deja de camarila. In consecinta, Iohannis va ceda, intrand in plasa intinsa in jurul sau, devenind un „Basica” manipulat de camarilla in interesul marilor rechini. In consecinta, pe facebook, „pulimea” si „diaspora constienta” vor delira de fericire.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998