CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Radu Cristescu: Iohannis, Citu, spalati-va singele de pe maini si plecati acasa

6 comentarii / 3075 vizualizări / 1 octombrie 2021

”După tragedia de la Piatra Neamț, în noiembrie, l-au întrebat pe președinte dacă nu e cazul ca guvernul Orban să plece, cum a plecat și guvernul Ponta după Colectiv. Îmi amintesc perfect răspunsul lui Iohannis: nu trebuie să plece, pentru că e un guvern în funcție de nici un an și vezi Doamne, nu a avut timp să repare lucrurile.
Suntem un an mai tîrziu, între timp au mai ars oameni în 9 spitale, avem zeci de morți adunați și ce ne spune dl.președinte, cu adîncă preocupare și îngrijorare? Că România e un stat eșuat!
Probabil cea mai gravă afirmație de cînd e președinte, nu că n-ar fi reală… Dar, ce să vezi? Nicio vorbă despre demisii, răspunderi, vinovății. Nicio înfierare mînioasă, niciun nume rostit printre dinți” scrie, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu, după tragedia de la Constanța.

”Cîți oameni mai trebuie să moară pînă să înțelegeți că vremea voastră a apus?”

”Doi ani de guvernare de dreapta și continuă să moară oameni de la prizele din spitale, în regimul celor care promit autostrăzi pînă la Gdansk, centrale nucleare și digitalizarea patriei.
Ce s-a întîmplat azi în spitalul din parohia liberalului Chițac nu mai e neajuns al sistemului sanitar, nu mai e ghinion, nu mai e neglijență. E direct crimă!
Iohannis, Cîțu, cîți oameni mai trebuie să moară pînă să înțelegeți că vremea voastră a apus? Cîte lacrimi trebuie să mai curgă pe la porțile spitalelor? Cînd aveți de gînd să plecați acasă? Spălați-vă sîngele de pe mîini, asasinilor, și cărați-vă pînă nu vă bate lumea cu pietre pe stradă. Misiunea voastră ucigașă trebuie să înceteze grabnic. România nu e feuda voastră. Iohannis, nach hause gehen, poate așa înțelegi mai bine…” mai scrie deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Știi care-i problema voastră, a pesediștilor, băi nene Cristescule sau cum te-o chema? Că prea ne credeți proști și cu minte scurtă! Ghici ghicitoarea mea: ce partid promitea în 2016 cui voia să-l asculte că va construi nu mai puțin de 8 (OPT) spitale regionale? Câte spitale regionale ați construit bă mincinoșilor! ZERO! Așa că ciocu mic, băieți, că nu sunteți cu nimic mai breji decât ăștia!

  • Din pacate, perfect corecta observatia: s-a trezit pesedeul lui Ciolacu si Tudose (ma mir ca n-a iesit si astazi, sa faca ceva mishtocareala, ca in afara de glume idioate, tudose – fost ministru si prim/ministru – nu-mi aduc aminte sa se fi remarcat prin altceva).
   Problema cea mare – cea cu care trebuie sa ne confruntam – este cea expusa astazi de Petru Romosan: doar un miracol ne mai poate salva, ca de la partide – fie ele de dreapta sau de stanga – e clar ce ne vine: MOARTEA (mai rapida sau mai lenta).

  • Criminalilor naziști,dece nu ați lăsat PSD să termine mandatul și apoi să numărați ce au făcut și ce n-au făcut?Criminalilor,nu vă credem proști dar trădători de neam,da.Ați ales și susținut cu sprijinul ambasadelor niște analfabeți funcționali care au adus țara în starea asta și aveți tupeul să dați vina pe alții.Ștreangul pentru voi.Mai devreme sau mai tărziu,veți plăti.N-om muri toți.

 2. herr ,dem cind s/a imartit prostia ati stat de doua ori la rind boilor

 3. Cum pot niste asasini ai caror maini sunt patate cert dovedit de sange,, Iohannis si Catu sa se spele pe maini si sa plece acasa?Si moartea oamenilor asasinati de Catu Flroin si K.Iohannis(ultima crima OUG 28/2021) cine o va plati infractional?Gravitatea crimelor savarsite de cei doi asasini este enorma, ramasi nepedepsiti ar insemna ca alti si alti oamnei sa fie omorati fara ca legea penala sa-si spuna cu temeinicie cuvantul.

 4. @Popescule, se vede treaba că atunci când n-ai argumente treci la insulte. Tipic analfabeților funcționali.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998