CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Raiul de la stat: mii de instituții publice au peste 50 de angajați

10 comentarii / 3615 vizualizări / 12 mai 2023

În România se înregistrează cîteva mii de instituții publice care au de la 50 de angajați în sus, numai în Capitală fiind 633. Datele, care includ, separat, și firmele private, reies din răspunsul ministerului Finanțelor la o interpelare parlamentară a senatoarei Anca Dragu. (B.I.)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. 50 X 633 institutii = 31650 de posturi.
  Sa le desfiintam, dl. BTI.
  Fara crese si gradinte, fara gimnazii, licee si universitati de stat, fara spitale, fara azile pentru batrani si saraci, fara pompieri, fara politie, fara primarii, fara protectia mediului, fara politia sanitara, fara fisc, fara taxe si impozite, fara trezorerii, fara casa de pensii, fara muzee, fara opera, fara filarmonica, fara teatre, fara circ,, fara biblioteci, fara Televiziune si Casa radio, fara Agerpres, fara gari si aeroporturi, samd samd.

  • e ca la razboi:
   multe sint „decoy”,
   nu au chiar atat de multe rude……
   (sau sa-i lasam sa mai infiinteze)

  • -motiune:
   dna. Maya „de Stat”
   sa devina institutie pe persoana fizica!
   (maya din reclame)

 2. Lasa vrajeala dle 18.26.Sigur esti un tocator de frunze la caini pe banul public,Corb la corb nu-si scoate ochii.Tara asta amaneteaza prin imprumuturi viitorul multor generatii viitoare doar ca sa va tina pe voi in huzur.Cunoastem.

  • De unde-ti vine tie vrajeala din gatlej!

   • e un bugetar ratat. Nu contribuie cu nimic la bugetul de stat, căci nu produce nimic şi nu plăteşte taxe, dar a vrut să fie angajat chiar el la tăiat frunză la câini, numai că l-au respins, că-i idiot şi stă cu suza-n gură toată ziua, peste tot.

 3. Care e problema ,vierme,ti-am stricat viata de mancator de cacat contra pensie speciala?Voi tineti in loc aceasta tara,nemernicilor!

  • Huzur E La Ma-Ta-N Cur,
   unde se-nghesuie toţi gherţoii hanonimuişti!!

  • n-ai stricat nimic, stai limbiştit, bovina.
   Dimpotrivă, m-am fk _cat cu plăcere în gâtul tău de cretin schizo
   care baţi câmpii vorbind cu personaje imaginare.

  • Tulburarea de conversie:
   este considerata isterică persoana care reactionează disproporţionat emotional şi acuză manifestări de tip neurologic şi senzoriale, fără altă afecţiune asociată decât deplasarea uterului prin corp, mai ales prin cap, cauză stabilită din antichitate a psihopatiei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998