CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Raluca Turcan: ”Dan Pasat este un fel de matusa Tamara a PDL!”

0 comentarii / 1701 vizualizări / 13 februarie 2011

Pedeliștii care au votat împotriva ridicării imunității parlamentare a deputatului Dan Păsat trebuie să își dea demisia din PDL, deoarece, cazul Păsat este, pentru electoratul de dreapt, un gest politic profund criticabil, de gen mătușa Tamara, pentru care e criticat PSD, scrie pedelista Raluca Turcan, pe blog.

”Cazul Păsat aduce prejudicii enorme PDL!”
“PDL trebuie sa ia o decizie in cazul Pasat prin care sa dea un semnal clar electoratului de dreapta ca se delimiteaza de practicile cu care s-a identificat ani de zile, PSD si stanga. Votul de saptamana trecuta din cazul Pasat risca sa para pentru electoratul de dreapta un tip de gest politic profund criticabil, de gen Matusa Tamara, pentru care era criticat PSD. In plus, votul din Parlament din cazul Pasat a fost o eroare politica care erodeaza increderea pe care PDL a castigat-o stabilizand economia si asumandu-si reforme curajoase. PDL risca, sa dea pe pere, prin votul contra Justitiei din Parlament, ce castigă pe mere susținand reformele.

”Cei care au votat pro-Păsat, să își dea demisia din PDL”
Impresia ca PDL este parte a scutului parlamentar impotriva Justitiei afecteaza partidul total si ar fi nevoie ca toate vocile din partid, indiferent de vechime, sa semnalizeze electoratului de dreapta ca PDL va solutiona aceasta problema. Altfel, cu o ghiulea legata de picior, PDL sta sub apa, in timp ce domnul Ponta – pupilul nepotului Matusii Tamara – tine lectii de moralitate si anticoruptie la tv. Demisia din partid in cazul Pasat este necesara ca si o masura care sa transparentizeze votul din Parlament astfel ca oamenii sa stie exact cine voteaza impotriva Justitiei, pentru ca fiecare parlamentar sa fie responsabilizat direct, nu ca acum cand “urma scapa turma” si toată lumea este vinovata”, scrie Raluca Turcan, pe blog-ul propriu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998