CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Raluca Turcan nu demisionează: ”Toate lucrurile erau în regulă la centrul din Voluntari”

12 comentarii / 2155 vizualizări / 17 iulie 2023

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, nu are de gînd să demisioneze din guvern, așa cum i-a cerut PSD oficial, ea susținînd, într-o postare pe Facebook, că atunci cînd a autorizat în calitate de ministru al Muncii azilul groazei din Voluntari totul era în regulă.

”La momentul acreditării centrului din Voluntari toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale.
Semnarea acreditării este o cerință administrativă și o obligație legală, dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de lege. Sunt acreditați peste 5.500 de furnizori de servicii sociale publice sau private la nivel național (pe an sunt de ordinul sutelor). Oricine intervine pentru a acoperi nereguli în activitatea unor astfel de centre, pentru a ascunde nerespectarea obligațiilor în derularea activității, sau pentru a bloca aflarea adevărului, trebuie să plătească.
Sunt ferm convinsă că ancheta va scoate la iveală cine se face vinovat de astfel de lucruri și că făptuitorii vor fi pedepsiți” mai scrie Turcan. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Ah , nu vrei sa demizionezi imputito ??

  O s-o faci total de la viata..

 2. Președintele Klaus Iohannis spune că „demisiile politice” în scandalul privind abuzurile din azile „au fost suficiente” și că este important să fie găsite toate persoanele vinovate pentru „grozăviile” descoperite.
  Hai noroc!… mai PeSeDe-ilor de nucaieri si de peste tot!
  Ca nu Turcan a furat cu neamu’ lu Pndele si a lu’ Firea, Godei, Ligia etc!
  E ca si cand – ca asta e kretinismul PSD – ai refuza infiintarea unei firme si inregistrarea ei la Registrul Comertului ca “anticipezi” tu ca aia va face evaziune fiscala!
  Nu vedeti ca sunteti cu capu’?!
  Nu ii iau eu apararea lu’ madam Turcan! Dar, s-o acuzi pe Turcan ca de ce nu s-a gandit ca Godei, fiind amantul “la sora lu’ Firea”, aka madam Ligia Enache, urma sa isi bata joc de niste amarati si sa fure bani de la stat, chiar e dileala!
  Adica, sa intelegem de aici ca toti care provin pe filiera Firea-Pandele sunt hoti?!

  • sau la latrina Cotroceniului?
   Sugi cotoiul lui Klaus
   sau gaozul Ralucai ?

   • Tot prost, tot prost!?

    • sugi carasul lui Iohannis!

     • Tot prost… iar asta e o constatare, nu mai e o intrebare… vai de tine si de aia de te patroneaza/platesc ca nu va duce capul la mai mult…

     • de plati pe care el nu le primeste. Un cacat ordinar.

 3. ,,GREU de DEMIS” cu Muma Padurii in rolul principal.

  Al Treilea Război Mondial se încheie când facțiunea nazistă este în sfârșit învinsă

  ,,Marea întâlnire a NATO de la Vilnius, Lituania, săptămâna trecută a marcat adevăratul sfârșit al celui de-al Treilea Război Mondial și înfrângerea finală a naziștilor, potrivit surselor MI6 britanice, FSB rus și Mossad. Aceasta înseamnă că mafia khazariană, cunoscută și sub numele de evrei sabatean-franști, a fost înfrântă în planul lor de a ucide 90% din umanitate. Cu toate acestea, facțiunea KM care vrea să transforme această planetă într-o fermă de animale gigantică condusă de „un păstor bun”, rămâne sa fie învinsa. După cum se spune, oaia își petrece viața cu frica de lup, dar păstorul este cel care îl ucide. Aceasta înseamnă că, în timp ce genocidul a fost anulat, lupta împotriva sclaviei digitale continuă.
  Din perspectiva liniei de sânge, această bătălie a fost între fracțiunea britanică condusă de regina Elisabeta a II-a și fracțiunea nazistă germană legată de Adolf Hitler. Rudele lui Hitler includ fostul cancelar german Angela Merkel, Hillary Clinton Rockefeller și Barack Obama. Ca și în cazul sfârșitului „oficial” al celui de-al Doilea Război Mondial în 1945, trebuie să le mulțumim rușilor. Victoria lor totală asupra regimului nazist din Ucraina a pus capăt planului vechi de secole KM de a restaura vechiul regat satanic al Khazaria și de a conduce lumea de acolo. Și oamenii din Occident știu asta. Un sondaj pe Twitter al politicianului britanic David Courten a arătat că 77,5% dintre alegători ar prefera să fie conduși de Putin. Rețineți că „Biden” nu poate obține nici măcar 5%, dar cumva a obținut 80 de milioane de voturi în 2020?
  În continuare, aruncați o privire la aceste fotografii publicate presei cu avatarul nazist Vladimir Zelensky, ocolit public de Jens Stoltenberg, șeful NATO și de alți lideri ai NATO. Acest lucru îl face pe Zelensky un om mort care merge. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/07/NATO-members-turn-their-backs-on-Zelensky.jpg https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/07/Goodbye-Zelensky-as-Stoltenberg-shuns-him-.jpg După cum puteți vedea din interviul de mai jos, Zelensky însuși sună acum ca un antrenor principal învins la sfârșitul unui sezon de fotbal care – vorbind la timpul trecut – spune „Ne-ați oferit un sprijin imens. Vreau să le mulțumesc tuturor americanilor care au înțeles.” https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/07/Zelensky-the-defeated-.mp4?_=1
  Această înfrângere a determinat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA să spună:
  „Credem că războiul a fost un eșec strategic pentru Ucraina…”
  Reporter: „Nu vrei să spui un eșec strategic pentru Rusia?”
  Purtătorul de cuvânt: „Îmi pare rău – mă scuzați – un eșec strategic pentru Ucraina!
  Mulțumesc pentru corectare!”
  Chiar și Vincenzo Mazzara de la francmasonii fasciști P3 recunoaște: „Summitul NATO de la Vilnius a fost începutul sfârșitului unității occidentale asupra conflictului ucrainean… din fericire pentru Rusia, China și restul lumii, inclusiv Europa și probabil și Ucraina, acest efort eșuează fără echivoc.”
  „Indiferent ce va face NATO, va eșua. Nu există nicio modalitate de a inversa acest proces”, a spus adjunctul ministrului rus de externe Alexander Grushko. https://tass.com/politics/1646663
  Evident, știm că bărbatul din vârf trebuie să plece. Restul acestor oameni trebuie să fie trași la răspundere”, spune colonelul Douglas MacGregor, liderul de facto al pălăriilor albe militare americane.
  http://futuredefensevisions.blogspot.com/
  Mai important – la fel cum procesele pentru crime de război de la Nürnberg au urmat prima înfrângere a naziștilor de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial – noi procese pentru crime de război sunt inevitabile.
  Amintiți-vă, guvernul rus a prezentat dovezi exhaustive la ONU în ultimele 18 luni care demonstrează producția de arme biologice finanțate de SUA în laboratoarele din Ucraina. În special, armata rusă l-a acuzat pe „Joe Biden” (sau mai degrabă pe maeștrii săi de păpuși Rockefeller/nazi) că orchestrează producția de arme biologice prin intermediul companiei sale de biolaboratoare Metabiota din Ucraina.
  Ca o condiție pentru pace, Rusia cere – și acum este pe cale să obțină – o anchetă a Consiliului de Securitate al ONU a crimelor împotriva umanității prin încălcări ale Tratatului privind armele biologice.
  Acest lucru se pedepsește cu moartea.
  În cazul în care nu ați conectat punctele, acțiunea militară rusă împotriva Ucrainei a pus capăt lansării de noi variante de COVID-19. Aici puteți urmări generalul rus Igor Kirillov informând publicul despre rețeaua Războiului biologic din SUA și Metabiota lui Hunter Biden. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/07/Russian-General-Igor-Kirillov-last-summer-briefing-the-public-.mp4?_=4
  Dovezi sunt prezentate și în Occident. O revizuire sistematică a 325 de autopsii care arată că vaccinarea împotriva COVID-19 a cauzat sau a contribuit în mod semnificativ la 74% din decese a fost eliminată fără un motiv întemeiat de pe serverul The Lancet SSRN pretipărit în decurs de 24 de ore, adăugându-se la un număr tot mai mare de studii cenzurate privind efectele nocive potențiale ale COVID-19. 19 vaccinuri.
  Aceste încercări stângace de mușamalizare eșuează, deoarece chiar și reviste precum Science recunosc acum dovezi ale daunelor vaccinului. https://www.vtforeignpolicy.com/2023/07/science-magazine-finally-admitted-the-mrna-vaccines-dangerous-side-effects/
  „SUA și alte guverne dezvoltă arme biologice țintite din punct de vedere etnic… un studiu din 2021 al virusului COVID-19 arată [care] pare să afecteze în mod disproporționat anumite rase…, Locul de andocare al furinului este cel mai compatibil cu negrii și caucazienii și cel mai puțin compatibil cu etnicii. chinezi, finlandezi și evrei ashkenazi. În acest sens, servește ca un fel de dovadă a conceptului pentru armele biologice vizate din punct de vedere etnic.” https://nypost.com/2023/07/15/rfk-jr-says-covid-was-ethnically-targeted-to-spare-jews/ Acest lucru confirmă raportul KM Neocons Project for a New America Century care numește armele biologice specifice etnice „un instrument politic util”.
  Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care KM-ul va fi doborât mai greu.
  Mafia khazariană, fără unde să se ascundă, a încercat o lovitură de stat în Israel în încercarea de a transforma acea țară într-o Masada modernă în care intenționează să lupte până la capăt.
  Acest lucru a determinat o schismă cu evreii non-satanici. Chiar și New York Times a postat un editorial al lui Thomas Friedman în care spunea „… când interesele și valorile unui guvern american și ale unui guvern israelian diverge atât de mult, o reevaluare a relațiilor este inevitabilă”…’’

  • de cretin psihopat, zoaie, clona reptiliana si zombi. Iar masonii de la Propaganda Tre (P3) – se pisa si ei in gura ta de reptila soiasa, impreuna cu sefii lor de la CIA.

 4. ” mai intai era in regula;
  dupa aia si-a instalat un Price Albert in organul masculin ”

  Prince Albert (PA) piercing is a type of genital piercing in which a ring or barbell jewelry is inserted through the opening (urethral opening) at the end of the penis, and it comes out through the undersurface of the penis.

 5. ” Ministrul Culturii, Raluca Turcan, nu are de gînd să demisioneze din guvern…”
  Sa nu uitam din ce judet provine si cine ii tine spatele :muflonul din deal..
  Care a si dat un semnal clar:„Demisiile politice au fost suficiente”
  NU va legati de Raluca!

 6. D-le Iacob nu mai faceti”galerie”ptr.inepta asta.O amarata din multe pdv-ere.Daca o asemenea insa e bagata in seama revine la atitudinea de cand era PDL-ista,se crede grozava,vezi cum se imbraca sa epateze dar fizicul nu o ajuta,Interventii aiuritoare de gen „leul scade ptr. ca a crescut euro’Ma intreb ce e in capul Sibienilor care au ales sa o trimita in parlament ptr. a 5-a oara,cred?Vai de capul lor,al Sibienilor cu tot orasul lor cultural European.Am fost pricopsiti si cu nulitatea de Onanis,care cand ranjeste ca nu poate zambi,are 42 de masele.Cum poate fi ministru al culturii o analfabeta,vezi agramatismele gen enumerate mai sus.In Romania totul e posibil ca in SUA dar pe invers.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998