CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Rareș Bogdan bate cu pumnul în masa P.E.: Dați bani fermierilor români falimentați de Ucraina

13 comentarii / 1996 vizualizări / 15 martie 2023

”Nu faceți din drama fermierilor români un al doilea Schengen refuzat pe nedrept pentru Romania! Consiliul din 23-24 martie este obligat să decidă plata unor compensații pentru fermierii care au pierdut enorm dupa declansarea invaziei Rusiei in Ucraina. Producătorii români au calculat o pierdere de 200 de milioane de euro, dar mai sunt și Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia și Bulgaria” a spus europarlamentarul, azi, la Strasbourg, în plenul PE.

”Dacă Ucraina cade, nu suntem în siguranță. Dar Uniunea nu-i poate lăsa pe niciunii din cetățenii ei in abandon, adica nici pe fermierii romani! Trebuie sa găsiti o soluție! Fermierii români o așteaptă, au dreptul la ea! Si pana la urma competitivitatea nu inseamna si cereale de calitate in Europa?
Sunt aceiași români jigniți cumplit atunci când li s-a refuzat accesul deplin în Schengen. Am atras atenția că, dacă instituțiile europene alimentează, prin decizii greșite, nemulțumirile populatiei, valul de euroscepticism va creste iar extremistii vor exulta. Excelențele voastre, nu abandonați România, suntem un stat-cheie pentru apărarea frontierei NATO și UE!” a mai avertizat liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Acest erou agriculturii românești.

  • acest cretin de serviciu, cu rahatul in gura si in cap.

  • acest bun public plin de sloboz la gura

   • Aurolacul de serviciu 17:39, 08:19 e mereu la datorie. Iar s-a înecat în tonele de rahat pe care le ingurcitează zilnic. Ce viață penibilă și tristă poate avea minoritarul virtusz al flautului cu gușă . :)

    • HanonimMuistul e dependent de raspandirea de rahat spre altii si se descrie pe sine vorbind despre altii. Si tot el, cioara murdara, acuza penibil ca unul sau altul ar fi „minoritar”.
     Dar e normal ca un Hanonimusit sa aiba gura plina de sloboz.
     Cretinul sta toata ziua si-si admira si verifica rahaturile de postari bolnave, realizarile lui din viata de cacat ce o duce.

     • Spuse aurolacul în timp ce mai înfuleca un polonic plin de rahat. :)

      Ce viață tristă trebuie să aibă aurolacul. :)

     • fara incetare, obsedat si cretin.
      Doar pe tine te prezinti in orice spurci despre altii.

  • Jegului de „Anonim” nu-i pasa decat sa manace el cacat tot timpul, sa scuipe vome si sa se cace in public, indiferent despre ce drama este vorba. Un puroi bolnav, o lepadatura ce se tine scai de altii sa-i manjeasca.

 2. O sa le dea fermierilor romani ce le-a dat si in trecut adica cele mai mici sume din UE ! Unii fermieri (polonezi, francezi, austrieci) sunt mai egali decat fermierii romani, pentru aceeasi munca depusa, aceleasi produse obtinute, romanii sunt platiti mai putin din cauza faptului ca sunt romani.

  ”Dacă Ucraina cade, nu suntem în siguranță.”
  Nu suntem NATO? A fost NATO in pericol cand a cazut Iugoslavia, Serbia, Georgia?

  „Sunt aceiași români jigniți cumplit atunci când li s-a refuzat accesul deplin în Schengen.”
  Asa si? Pentru europeni treaba merge si fara Schengen la romani. Aici se face „Slava” pe moca in genunchi la orice diktat.

  „valul de euroscepticism va creste iar extremistii vor exulta.”
  Nu exista partide eurosceptice sau extremisti in Romania, partidele sunt „camp tactic” pentru servicii secrete nationale si straine, votul este controlat si numarat de STS, un serviciu secret militarizat, caz unic pe continentul european.

  „Excelențele voastre, nu abandonați România, suntem un stat-cheie pentru apărarea frontierei NATO și UE!””
  Suna a disperare.
  Daca suntem stat cheie pentru apararea frontierei UE, de ce nu protejam gurile Dunarii si Delta Dunarii?
  Negul de pe capul politic al lui Johannis nu intelege ca U.E. a intrat in Romania, dar Romania nu a intrat in U.E.

  • Şi nici Dragnea n-a fost vreun mare corupt, pe cât l-au vrut astfel DNA-ul şi camaraila de la Cotroceni. Adevărata „vină“ a lui Dragnea, Codrin Ştefănescu, Darius Vâlcov şi alţi PSD-işti de curaj, daţi la o parte cu mijloace murdare, a fost că au vrut cu adevărat taxarea marilor companii străine pentru profiturile lor în România, pentru ca banii să rămână şi în România.
   Eşti doar o jigodie nenorocită purulentă, plină de duhoare cretină.

   • Martorii lui Codrin Stefanescu si crizele lor de nervi.

    Rares Bogdan este un papagal fatarnic cu aspect de cap de…, o trompeta media si carator de genti la stapan, asa cum a fost Codrin Stefanescu.
    Niciunul nu a fost ucenicul unui mare politician (macar sa nu fi carat degeaba gentile), ci doar slugoi galagiosi.

    • jegule, dar de ce o faci in public, perversule plin de cacat?

    • Ai un muian de vulva la cap, unde te-au regulat toti boschetarii sifilitici de i-o trageau si ma-tii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998