CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Rareș Bogdan, înțepătură către oficialii români: Iată ce înseamnă să ne coordonăm eforturile!

4 comentarii / 2559 vizualizări / 20 aprilie 2023

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a făcut recent valuri declarînd public că marea problemă a României este că nu știe să-și joace atuurile în plan extern, mai exact nu știe să ceară în momente cînd are toate șansele să primească. O primă confirmare a venit odată cu decizia CE de a aloca încă 100 de milioane de euro pentru fermierii – inclusiv români – afectați de scandalul cerealelor.

”100 de milioane de euro în plus pentru fermierii afectați de războiul din Ucraina. Iată ce înseamnă să ne coordonăm eforturile! După trei scrisori trimise de Delegația EPP România Comisiei Europene, intervenția președintelui Klaus Iohannis de după anunțul despăgubirilor ridicole inițiale, adică 54 de milioane total, din care Romania a luat doar 10,5 milioane euro, cererea mea directă adresată Ursulei von de Leyen din plenul Parlamentului, plus scrisoarea comună a 5 guverne, plus susținerea fără ezitări a președintelui Popularilor Europeni, Manfred Weber, iată că se mișcă lucrurile” a scris Bogdan azi, pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Ete kkat. E pe sistemul „Nicule mai dă-le 100!”. După ce 4 țări au interzis exporturile de produse agricole din Ucraina , a ieșit CE cu bacșiș. Sunt 6 țări afectate. Faceți împărțirea. Sigur , pentru noi tractoriștii sună mult 100 milioane de €, dar e ca un floc în fața ….!

 2. „Ministerul Investițiilor: România trebuie să renunțe la 2,1 miliarde de euro din PNRR pentru că a avut creștere economică ”
  01.04.2023. Sursa : Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene

  Romaniei i s-au luat din fondurile europene 2,1 miliarde de euro doar pe luna aprilie 2023.
  Acum va primi 1/6 din 100 de milioane de euro, praful de pe masa.

  Daune de miliarde de euro pentru Romania. Agricultura praf. Pe transporturi zero, nu luam nimic. Impozite zero pe bunuri. Taxe zero. Sulina este istorie, acum se circula pe Chilia ca asa vor porcii nerecunoscatori de ucraineni, nu mai luam nimic nici acolo, finantam bunastarea altor state.
  Profituri de zeci de miliarde de euro pentru ucraineni, americani si europeni. Romania ramane cu pagube multi-dimensionale de miliarde de euro (agricultura, infrastructura, mediu, bugetul de stat, etc) neacoperite de nimeni. 1/6 din 100 de milioane de euro inseamna nimic.

  Vom lua, cel mai probabil, cea mai mica suma din 100, asa cum mereu si-au batut joc de noi europenii, mereu, pentru ca suntem o colonie odioasa.

  Romaniei, in fiecare an, i se taie miliarde din PNRR si din fonduri europene pe motiv de „crestere economica”, desi suntem cea mai saraca si subdezvoltata tara din Europa, care a primit cele mai mici sume raportate la nr. de locuitori, suprafata si venituri, fata de vecinii nostri Polonia si Ungaria.

 3. Lasati-le dracului de fonduri europene,oameni buni.Fondurile care se dau Romaniei in prezent sunt doar pentru basini globaliste:camere de supraveghere a localitatilor,statii de incarcare pentu cotetele cu baterii numite masini electrice,educatia de gen in scoli ,agrilultura fara zootehnie .Blana ursului din padure.Vad ca toti o tineti langa cu acest PNRR ,o porcarie fara seaman care va distruge aceasta tara.Da ce nu face romanul contemporan pentru bani?

 4. Nu se poate fara sa se laude si Trahanache cel isteric cu ce branza ar fi facut mintea lui cea zbuciumata dar , stati putin ca urmeaza cu laudele , pretenul lui , geostrategul lumii , inegalabilul C.Gusa (ha , ha , ha) !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998