CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Rares Bogdan si secretele ”judiciare” ale unei nunti de poveste

4 comentarii / 6358 vizualizări / 18 mai 2015

În week-end, realizatorul TV Rareș Bogdan a postat pe contul propriu de Facebook un număr impresionant de fotografii de la o nuntă VIP la care a fost naș, alături de soția sa. Prilej pentru unii, precum ziaristul Victor Ciutacu, să se întrebe, pe același site, care ar putea fi motivația unui asemenea gest, evenimentul respectiv fiind, la urma-urmei, unul intim, privat. Nu știm nici noi de ce o fi făcut-o. Așa că vom scrie doar ce știm, și de unde știm.

Ce știm de pe Wikipedia:
Că Laura Kovesi e procurorul-șef al DNA

Ce știm de la DNA:
Că realizatorul Rareș Bogdan a fost audiat după ce numele său a apărut în dosarul lui Marian Vanghelie, într-o postură nu tocmai măgulitoare, ba chiar periculoasă, ca beneficiar al unor sume de bani ”la pungă”. Acuzația urmează să fie și demonstrată, desigur.

Ce știm din EVZ:
Că tînărul ginere, finul lui Rareș Bogdan, este fiul lui Florin Muntean, fost deputat PDL și lider al filialei Mediaș, fost președinte al Transgaz Mediaș

Ce știm dintr-o scrisoare trimisă recent de senatorul independent Valer Marian președintelui Klaus Iohannis:
Că Florin Muntean este cel mai bun prieten din Medias al tatalui procurorului șef al DNA, Ioan Lascu. ”O dovada a acestei prietenii este faptul ca, in cursul lunii iulie 2010, Sergiu Lascu, fiul lui Ioan Lascu si fratele lui Laura Codruta Kovesi, a fost promovat de directorul general Florin Muntean director adjunct la Transgaz. Florin Muntean este si cel mai bun prieten asumat declarativ de catre ex-ministrul de interne Vasile Blaga, cu care a fost coleg de armata si de facultate. In ultimii ani au aparut informatii si indicii care genereaza suspiciunea ca pentru promovarea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror general al Romaniei a fost oferita o mita substantiala de anumite cercuri de afaceri cu implicarea lui Florin Muntean n.n.) din judetul Sibiu.” (Urmează multe alte detalii tehnice pe care nu le mai amintim)

Bună întrebarea lui Ciutacu, în aceste condiții: oare de ce o fi răspîndit Rareș Bogdan, cu generozitate, pozele respective pe Facebook, de unde au ajuns mai apoi în presă, ca să fie văzute de tot boborul? (B.T.Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. […] sursa: inpolitics.ro […]

  2. „nunta siciliana”

  3. Ca aspect, Rares Bogdan pare un ospatar de succes. O fi dand bon fiscal pentru bacsis?

  4. Ca aspect, R B pare un hermafrodit.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998