CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rareș se detonează în PE: ”Românii au apărat Europa în ultimii 500 de ani, voi ne-ați hrănit cu iluzii!”

24 comentarii / 3985 vizualizări / 13 septembrie 2023

Discurs de o rară vehemență în Parlamentul European susținut de liberalul Rareș Bogdan, care acuză frontal liderii europeni de sfidare, minciună și bajocorire a României.

„Ne-ați mințit! Ne-ați mințit în mod repetat. Ne umiliți și păcăliți constant, deși suntem cetățeni europeni model, responsabili și deschiși, toleranți și extrem de muncitori. Am făcut eforturi uriașe și am deschis larg ușile pentru 6 milioane de cetățeni ucrainieni ce fugeau din fața agresiunii inacceptabile și incalificabile a lui Putin. Ne punem la grea încercare fermierii noștri rămași cu mii de tone de cereale în hambari sau pe câmp pentru a primi cerealele ucrainiene ce trebuie să ajungă în Nordul Africii și Europa Occidentală, însă care rămân în cantități uriașe și pe teritoriul României. Ne-am securizat granițele și tocmai azi dimineața românii de la granița sudică cu Ucraina au primit mesaje de informare și avertizare cu privire la protejarea de bucățile de drone ce cad de pe celălalt mal atacat în rafale de ruși.

Nu sunteți capabili să puneți presiune și să-l opriți pe cancelarul Nehammer al Austriei de a umili și sfida o țară cu 25 de milioane de cetățeni europeni. Nehammer sfidează și umilește NU doar România și pe români, el își bate joc de eurosistem, de voi toți, de la Consiliu până la tine, în mod special, Draga Ursula, tu, Roberta (Metsola n.n.), Charles Michel ne faceți promisiuni peste promisiuni, iar noi privim cum România, exemplu al toleranței etnice și religioase, al parteneriatului corect și asumat pentru forțele militare NATO este bântuită de stafia extremismului, anti-europenismului și intoleranței, ba mai nou, e drept că încă izolat, chiar și al unui început de panrusism și panasiatism.

În timp ce noi securizăm frontiera, alții se dezvoltă! Românii au apărat Europa în ultimii 500 de ani. Am livrat petrol, gaze, lemn, uraniu, apă, dar mai ales inteligența! Iar pentru a ne apăra țara, a trebuit să negociem permanent. Ne-ați hrănit cu iluzii, dar am rămas și rămânem europeni. Asta în timp ce Austria vânează contracte, iar România așteaptă respectul cuvenit” a conchis europarlamentarul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

24 Comentarii

 1. Adevarata veste de la R.B. este ca Romania are 25 de milioane de cetateni, de unde totusi?

  1 P.E. nu conteaza.
  2 Parlamentarii europeni nu conteaza.
  3 Rares „Vuvuzela PNL obosita” Bogdan nu mai conteaza.
  4 Discursul pute a furie impotenta, e bun pentru babele si mosii de pe feisbuc care dau like la contentul PNList „da dreapta”.
  5 Daca strategia Romaniei de a obtine respect (aceea de a fi o colonie-cazarma de sclavi impartita frateste euro-atlantic) nu functioneaza, dar strategia Austriei, Ungariei, Poloniei, Olandei, etc functioneaza, nu mai bine schimba strategia statul „esuat-„mafiot”-„privatizat” al presedintelui Klaus Johannis ?

  Daca era Romania atacata, in loc de vecinul xenofob anti-roman, credeti ca ne ajutau asa cum au ajutat statul xenofob?
  Toata Europa, toti vecinii, America, Japonia, Coreea, planeta?

  • Nu există scârbă politică mai mare decât lighioana din poză. Chiar și Werner și Băsescu, blestemate fie-le zilele lor și familiilor lor, au mai multe calități răscumpărătoare decât ăsta.

 2. S-a detonat ? Are diaree ? Oricum se caca pe el tot timpul.

 3. daca dupa 500 ani nu te-ai prins ca esti luat de fraier atunci esti irecuperabil.

 4. ,,JAG a spanzurat primii cinci medici criminali.

  După cum s-a raportat anterior, un tribunal militar la 27 august a condamnat la moarte 10 medici practicanți. JAG, entitatea însărcinată să impună justiția împotriva Deep Staterilor nepocăiți, a spânzurat simultan cinci medici condamnați pentru că au constrâns pacienții să se vaccineze și i-au plasat pe lista neagră pe cei care au refuzat.
  Execuțiile sincrone au avut loc la Camp Blaz pe 5 septembrie, pe cinci spânzurători ridicate pentru a grăbi sentința pentru alti nenumărați Deep Stateri găsiți vinovați de trădare și crime împotriva umanității.
  Cei cinci condamnati au fost duși sub amenințarea pistolului către treptele care urcau la aparatele morții lor – lațurile care le așteptau gâturile. Când i-au legat la ochi, au urlat și au plâns. Cand erau călușați și cu streangul de gat, obrajii lor roșii se umflau; țipete potolite strigau după clemență, după compasiune. Cinci medici călușați și legați la ochi stăteau pe platformele lor, cerșind milă, dar rugăciunile lor au rămas fără răspuns, pentru că ei au irosit ocaziile anterioare de a depune declarații de regret sau de a ispăși cruzimea lor imorală, ilegală și păcătoasă.
  La fel ca toți adepții statului profund, ei lăudaseră o mantră universală: „Nu am făcut nimic rău. îmi făceam treaba. Am urmat ordinele.”
  Adm. Stephens le-a poruncit soldatilor să apese butoanele care declanșează ușile batante de sub picioarele prizonierilor și, în câteva minute, viața celor cinci medici a luat sfârșit.
  În încheiere, am întrebat sursa noastră care este soarta celorlalți cinci.
  „Timpul lor se termină în curând”, a spus el.
  În momentul în care eu scriu aceste randuri, ceilalti cinci medici pot fi déjà morți.’’

  • chiar in acest moment, tu fiind idiot

  • Cine e atât de tâmpit încât să creadă o iotă din elucubrațiile pe care le dejectezi aici în fiecare zi? Tu evident le crezi, că ești mai prost decât prevede legea, dar alții nu cred.

 5. „Nu sunteți capabili să puneți presiune”

  -ha,
  chestia asta poate mergea in Sovietul Suprem!

 6. „”Românii au apărat Europa în ultimii 500 de ani”
  e un discurs numai bun de tinut intr-o tzara africană
  luata la pulă de europenii aia!

 7. Intai Ciolos, acum Rares. Ce i-a apucat pe ardelenii sinecuristi la Bruxelles?
  Oare vor sa arate ca nu o freaca chiar degeaba( dar pe bani ca lumea) pe acolo?

 8. Vazand ca barca PNL se scufunda, Rares Bogdan o da pe populisme ieftine. Asta trebuia sa fac din prima zi de europarlamentar.

 9. ,,Rothschild recunoaște eșecul ESG pe măsură ce globaliștii trec la agenda „capitalismului incluziv”. Nu există „capitalism incluziv”. Nu există „capitalism al părților interesate”. Nu există „ESG”.
  Schimbările climatice ca amenințare existențială sunt o farsă, așa cum covid-ul nu a fost niciodată o amenințare legitimă pentru marea majoritate a oamenilor. Toate aceste probleme reprezintă fum și oglinzi, o modalitate de a distrage atenția populației de la intenția rădăcină – de a crea o centralizare financiară totală în mâinile câtorva elite selectate. Nu este vorba despre mediu. Nu este vorba despre sănătatea publică. TOTUL ține de economie. Jocul final pentru ei este să convingă publicul să adopte micromanagementul economic. În iulie anul trecut, când hype-ul din jurul pandemiei de covid se stingea în sfârșit, am publicat un articol despre un proiect abia mediatizat numit „Consiliul pentru capitalism incluziv” (CIC). Grupul, condus de Lynn Forester de Rothschild, care acum pare a fi fața publică a celebrei dinastii Rothschild, este punctul culminant al deceniilor de diverse agende globaliste combinate pentru a reprezenta dovada supremă a conspirației „Noua Ordine Mondială”. Îți amintești când oamenii obișnuiau să spună că guvernarea globală de către elițiști era o fantezie paranoică? Ei bine, acum planul este o realitate admisă în mod deschis. CIC este strâns legat de instituții precum Forumul Economic Mondial, ONU și FMI, dar este în primul rând o încercare de a lega mai strâns toate aceste organizații de lumea corporativă într-o etapă deschisă de coluziune. Grupul promovează răspândirea a ceea ce ei numesc „Capitalismul părților interesate” – ideea că corporațiile internaționale au responsabilitatea de a participa la ingineria socială și că li se cere (în numele binelui mai mare) să manipuleze civilizația prin pedepse și recompense economice.
  Am asistat la această agendă în acțiune în timpul blocajelor covid și în graba de a impune pașapoartele pentru vaccin. Aceste eforturi nu ar fi fost posibile fără participarea marilor lanțuri corporative care lucrează mână în mână cu guvernele naționale și cu Organizația Mondială a Sănătății. Din fericire, strategia a eșuat, deoarece autoritățile locale și publicul au ripostat. Am văzut, de asemenea, urâțenia capitalismului părților interesate în impulsul pentru sistemele de rating ESG în rândul companiilor importante. Majoritatea cititorilor sunt probabil familiarizați cu ESG în acest moment; rețineți doar că publicul a ignorat terminologia până în ultimii 2 ani. Globaliștii au dezvoltat reguli ESG din 2005. Ce este ESG? După cum notează Klaus Schwab de la WEF: Cea mai importantă caracteristică a modelului părților interesate de astăzi este că mizele sistemului nostru sunt acum mai clar globale. Economiile, societățile și mediul sunt mai strâns legate între ele acum decât acum 50 de ani. Modelul pe care îl prezentăm aici este, prin urmare, fundamental de natură globală, precum și cei doi actori principali… Ceea ce odată era văzut ca externalități în elaborarea politicilor economice naționale și în luarea deciziilor corporative individuale, va trebui acum să fie încorporat sau internalizat în operațiunile fiecărui guvern, companie, comunitate și individ. Planeta este astfel centrul sistemului economic global, iar sănătatea sa ar trebui optimizată în deciziile luate de toți ceilalți factori interesați. ESG trebuia să fie instrumentul pe care globaliștii și guvernele l-ar folosi pentru a forța companiile să intre în modelul capitalismului părților interesate. Se aseamănă mult cu sistemul de credit social comunist chinez, dar mai degrabă pentru întreprinderi decât pentru persoane fizice. Cu cât scorul ESG al unei companii este mai mare, cu atât ar avea mai mult acces la împrumuturi și finanțare guvernamentală (bani ușori). A început în 2005 axat pe controlul climatic (influențarea corporațiilor să accepte credite de carbon și impozitare). Dar, până în 2016 a devenit altceva; ESG a adoptat pe scară largă politica trezită, inclusiv teoria rasei critice, feminismul, ideologia trans, diverse elemente ale marxismului etc. Acesta a fost ESG modern pe care toți îl cunoaștem astăzi. Scopul a fost de a stimula corporațiile să bombardeze publicul cu mesaje de trezire 24/7. Fiecare film, fiecare emisiune TV, fiecare carte, fiecare benzi desenate, fiecare desen animat pentru copii, fiecare reclamă, fiecare produs, fiecare site de rețele sociale majore, fiecare manual al angajatului, fiecare interacțiune socială ar fi contaminată cu otrava propagandei trezite. Nu ar fi unde să te ascunzi, unde să scape de mesaje. Și a funcționat, pentru puțin timp… Expunerea ESG este poate unul dintre cele mai mari triumfuri ale mass-mediei alternative. A fost dovada că „wokificarea” economiei și societății noastre nu a fost rezultatul unor mișcări activiste de bază sau a evoluției naturale a civilizației. Nu, totul s-a trezit a fost o agendă trucată, o mișcare astroturf forțată să existe de corporații și globalişti care folosesc ESG ca vehicul. Cu o oarecare dezamăgire, sunt sigur că Lynn Forester de Rothschild a recunoscut recent înfrângerea ESG la Summit-ul B20 din India. Cu toate acestea, Rothschild sugerează, de asemenea, că scopul va fi înlocuirea termenului „ESG” cu altceva de care publicul nu este la fel de informat. Cu alte cuvinte, globaliştii au fost forţaţi să abandoneze ESG, dar vor continua să caute alte metode de a prinde companiile în stupul de extremă stânga. Este obișnuit ca globaliştii să-și re-brandeze proiectele ori de câte ori sunt expuși, ca o modalitate de a arunca publicul din miros. Cu toate acestea, nu cred că această tactică va mai funcționa. Cercetătorii sunt blocați pe dinamica ESG și schimbarea numelui nu va ajuta instituția să evite controlul. Interesant este că am observat o schimbare dramatică a globaliştilor către o postură defensivă, mai degrabă decât cea ofensivă pe care o aveau acum câţiva ani. Pot doar concluziona că ceva a mers foarte prost pentru ei în timpul covid. În 2020, ei au fost dezvăluți cu retorica lor, admițându-și practic intențiile de a impune un sistem autoritar global. Acum sunt oi și mult mai atenți în lucrurile pe care le spun. În acest scop, cea mai mare parte a discuției oneste despre globalism nu se mai regăsește în declarațiile WEF sau în sălile forumurilor de la Davos.
  Oameni precum Klaus Schwab trec în fundal. Adevărata agendă este discutată acum la evenimente mai obscure legate de schimbările climatice, cum ar fi B20 din India sau Summit-ul pentru un nou pact global de finanțare de la Paris, despre care am tratat-o în iulie. Acestea sunt evenimentele în care globaliştii se simt mai liberi să vorbească despre ceea ce îşi doresc cu adevărat. Un comentariu interesant de la Rothschild la B20 a fost afirmația ei că „Legea de reducere a inflației” a lui Biden este unul dintre cele mai bune modele pentru controlul climatic stimulat. Acest lucru confirmă ceea ce bănuim deja: Legea de reducere a inflației nu a avut nimic de-a face cu inflația. Mai degrabă, a fost o modalitate de a deturna fondurile contribuabililor în subvenții guvernamentale pentru impozitarea carbonului și tehnologie verde.
  Adică, Rothschild și CIC vor să dicteze afacerile globale și să forțeze companiile să adopte politici asemănătoare ESG folosind trilioane de dolari în fonduri climatice (7,5 trilioane de dolari pe an, pentru a fi exact). Priviți-o astfel: orice companie care se „voluntară” să folosească tehnologia verde mai puțin eficientă și să promoveze ideologia climatică are acces la subvenții guvernamentale – sunt recompensate.
  Orice companie care refuză să accepte planul se va confrunta în cele din urmă cu impozite grele în timp ce încearcă să concureze cu colegii lor subvenționați – sunt forțați să-și iasă din afaceri. Acestea sunt, în esență, primele etape ale unui regim economic global comunist/colectivist. Și aici ajungem la miezul problemei : Odată ce economia este blocată într-o închisoare ideologică în care afacerile sunt forțate să semnaleze virtuți, odată ce accesul la comerțul privat poate fi refuzat de o mână de birocrați care lucrează cu corporații, instituția are atunci mijloacele de a dicta orice altă fațetă a societății.
  Comportamentele noastre, convingerile noastre, principiile noastre, morala noastră; totul este de pus în joc. Căci dacă oligarhia are puterea de a determina dacă tu și familia ta mănânci sau mori de foame, atunci ei au puterea de a te face să faci orice vor ei să faci.’’ https://youtu.be/lJoXwh0Vu9M?t=42 https://youtu.be/eZzZubPKPrw?t=10 https://youtu.be/2v2MfhI_rck?t=12

  • Mânca-le-ai coada la dracii solzoşi care te călăresc, cu Rothschild în frunte.
   Eşti un „Plătit“ de către dracii care îţi dau furajul demenţei, ZOAIE puturoasa.

  • „The New Authoritarian Agenda Revealed (Globalism Rebranded)”
   Ai gasit un text in engleza din care nu ai inteles mare lucru, fiind un idiot notoriu.
   Ce ai pus aici nu e o traducere, e o bataie de joc.
   Ceea ce crezi ca este o traducere, este deci o infectie stricata ca si tine, din care nu se intelege mai nimic, ca si de la tine, in general, tu fiind un psihopat care ai plecat deja de la un text in engleza deja alterat al articolul original, stricat de vreun alt idiot.
   E clar din adaosuri ca nici nu ai ajuns la textul original, al carui titlu e cel pus si in primul rand, mai sus, de la acest comentariu:
   „The New Authoritarian Agenda Revealed (Globalism Rebranded)”

 10. Rareș Președinte!

  • Rareș să mai stea o tură.

   • ceea ce tii tot timpul in gura pe aici, maciuca lui Simion.

 11. Romania apara Europa de 500 de ani si le dam moca resurse naturale si umane. Ok.

  Stiti numele macar a unui singur sclav detinut de imparatii romani, otomani, chinezi etc ?
  Sclavii aia ii aparau trupul lor de asasini si de otrava din mancare. Un rol esential in imperiu.

  Nu stiti nici un singur nume?
  Pentru ca nu au fost trecute in istorie. Istoria se debaraseaza de slugi. Slugile sunt dispensabile, nu au valoare.

  De aceea Romania a fost vanduta pe servetel.
  Romania, din postura de sclava de 2000 de ani, este dispensabila si de aceea ne dispretuiesc si urasc toti europenii imputiti.
  De aceea ne-am pierdut teritoriile, populatia, economia, respectul si demnitatea.

 12. Pe fond are mare dreptate,dar credibilitatea individului e zero.Se zbate si el sa prinda un loc eligibil in PNL la viitoarele alegeri Europarlamentare.

  • Daca romanii sunt destepti, voteaza orice inafara de PNL. Doar cu masele de paraziti bugetari si afaceristi cu statul poate ajunge PNL la un 5% fortat din pix.

   Sa ii voteze bisnitarii „da dreapta” care balesc dupa contractele cu statul, dar fac evaziune fiscala si sa ii voteze sclavii lor pakistanezi, tadjici, africani si restul creaturilor aduse sa ia mamaliga din mana romanului, aproape toti parazitand din banii publici intr-o forma sau alta, iar dupa programul de munca se apuca de crime, stau sa urmareasca fetitele de la scoala si femei albe, iar daca reusesc, se apuca si de violat, nu doar de vandut droguri si de trafic de carne vie.

 13. Rareș Bogdan Președinte!

  • bea clor si sari in dunare

 14. Ai citit ceva din istoria tarii in care traiesti,boule?In rest aceleasi comentarii incoerente fara cap si coada.La ora aia lumea care are treaba se odihneste nu bate campii.

 15. din pacate suntem detestati de toti europenii si de americani si ucrainienii si moldovenii ne urasc pe noi romanii deci este vorba reala singura prieten bun al romaniei este doar marea neagra

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998