CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Rasucire: Crin Antonescu nu mai vrea suspendarea din functie a lui Basescu

0 comentarii / 1510 vizualizări / 8 februarie 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara că Traian Băsescu ar trebui să încalce Constituţia pentru a fi suspendat din funcţie, punctând însă că nu-şi doreşte acest lucru.

Întrebat ce ar trebui să facă Băsescu pentru a fi suspendat, Antonescu a afirmat că şeful statului ar trebui să încalce Constituţia. „Nu-mi doresc acest lucru (n.r. – suspendarea), pur şi simplu nu mi-l doresc. Traian Băsescu trebuie tratat corect din punct de vedere legal şi politic. Corect din punct de vedere politic înseamnă să-l tratezi pe Traian Băsescu ca pe un om lipsit de legitimitate. Asta este singura satisfacţie pe care le-o putem da şi cu care suntem datori alegătorilor noştri. (…) Niciodată nu ar trebui să ne permitem să-l tratăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, să-l luăm de preşedinte nou-nouţ sau legitim al României, căci nu este din vara trecută. Şi spun asta nu pentru că am eu o ciudă că nu a ieşit referendumul, nu, spun asta că 7 milioane de oameni au ciudă că nu a ieşit referendumul şi mai ales că votul lor a fost călcat în picioare”, a spus preşedintele liberalilor, la Realitatea Tv, citat de Agerpres.
El a afirmat că Traian Băsescu nu este un partener corect şi că nu crede în coabitarea dintre şeful statului şi premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a susţinut că diferenţa de ton a lui Victor Ponta în discuţiile referitoare la Traian Băsescu vine din obligaţiile sale. „Nu am simţit o îndepărtare, o încetinire sau despărţire de pas. Mergem în continuare cu aceeaşi fermitate, seriozitate. Nici pentru mine Băsescu nu este tema principală, eu am alte teme”, a completat preşedintele PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998