CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razboi in TVR: Lazescu il asmute pe Cezar Ion contra Rodicai Culcer

0 comentarii / 1704 vizualizări / 13 decembrie 2011

Bătălia pentru șefia Știrilor TVR se ascute, în televiziunea publică. Cînd toate jocurile păreau făcute pentru obținerea unui nou mandat de către Rodica Culcer, actualul director, aflat în perioadă de interimat după împlinirea vîrstei de pensionare, iată că pică o nouă bombă.

Mai exact, după ce a prelungit după bunul plac perioada de depunere a dosarelor pentru concursul care va fi organizat în cca. două săptămîni, Lăzescu l-a aruncat în luptă, contra Rodicăi Culcer, pe controversatul Cezar Ion, director de producție editorială, concediat din TVR acum cîțiva ani, dar revenit după ce a cîștigat procesul contra instituției. Considerat un fidel 100% lui Lăzescu, care l-a ”împropietărit”, recent, cu o emisiune pe post, Cezar Ion are șanse reale să îi sufle scaunul de sub nas Rodicăi Culcer, mai ales că actuala directoare nu mai are susținere deplină nici în tabăra puterii, deja divizată în privința ei.
De remarcat, totodată, că Lăzescu a făcut tot posibilul pentru a împinge concursul aproape de Anul Nou, probabil pentru a-l trece în planul secund al interesului media, o situație care irită, însă, unii membri ai Consiliului de Administrație. Reprezentanta PSD, Anne Jugănaru, declară, astfel, pentru Inpolitics, că ”ceea ce se întîmplă reprezintă o încălcare a legilor și o sfidare, în primul rînd, la adresa bunului simț”. ”Asistăm, de fapt, la consecințele jenante ale unui război al intereselor declanșat în interiorul reprezentanților puterii de la vîrful TVR” mai spune ea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998