CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razboiul declaratiilor in PSD: Geoana da atacul la familia lui Ponta

0 comentarii / 1436 vizualizări / 12 august 2010

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, azi, că atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate şi bun simţ, el arătând că mandatul său a fost unul productiv pentru Ponta şi familia acestuia, care a avut doi miniştri şi un eurodeputat.

Declaraţie lui Mircea Geoană vine după ce actualul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a declarat, într-un interviu publicat de „Evenimentul Zilei”, că fostul lider PSD este pentru social-democraţi „imaginea eşecului, a compromisului, a înfrângerilor şi a umilinţelor”. Ponta mai susţine că, în perioada în care PSD era condus de Geoană, influenţa „mogulilor” în partid era 100%. În ceea ce priveşte datoriile partidului, Victor Ponta susţine că nu era plătită chiria pentru sediul partidului, în schimb era achitată chiria pentru casa RA-APPS în care locuieşte Mircea Geoană. Preşedintele PSD precizează că datoriile candidatului la alegerile din 2009 trebuie plătite de cel care le-a făcut. Ponta mai apreciază că în cazul lui Mircea Geoană nu se poate vorbi despre diplomaţie, ci despre „un compromis, o bălteală veşnică”. „În PSD se va vorbi de Iliescu, Năstase, Ponta şi cine va veni după mine. Nu ştiu cine… Va fi ca la blocurile americanilor, ştiţi că ei nu au etajul 13. De la 12 se sare la 14. Aşa va fi şi în PSD…”, a mai spus Ponta.
În replică, Mircea Geoană a declarat, azi, pentru Mediafax, că „era Geoană” din PSD a fost extrem de productivă pentru Victor Ponta.
„Era Geoană a fost o eră extrem de productivă pentru domnul Ponta şi pentru apropiaţii domniei sale. În era Geoană a ajuns vicepreşedinte al partidului, practic fără competiţie, printr-o funcţie de vicepreşedinte pe probleme juridice pe care eu i-am creat-o, pentru a putea să-i asigurăm o funcţie în conducerea partidului, în condiţiile în care partidul nu l-ar fi votat în acel moment. Este vorba despre o situaţie unică în istoria partidului, când trei membri ai aceleiaşi familii au ocupat simultan poziţii – doi de miniştri şi unul de europarlamentar. Dacă asta este o perioadă grea în era Geoană, cred că avem criterii de măsurare diferite”, a spus Geoană.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998