CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Războiul e ca și terminat – Muraru știe slăbiciunea rușilor: Armele lor sunt foarte proaste!

4 comentarii / 2618 vizualizări / 15 septembrie 2022

”Să luăm pe rând câteva din „punctele forte” ale Rusiei care stârnesc atâta teamă. În primul rând, Rusia este un colos militar capabil nu doar să alimenteze ca dintr-un sac fără fund propria armată, ci este un exportator masiv de armament. Nenumărate armate sau grupuri infame comit crime abominabile prin diferite părți ale globului cu arme de proveniență sovietică sau rusească. Dar este și o vulnerabilitate aici: armele de producție rusească sunt proaste din punct de vedere calitativ în comparație cu dotările militare occidentale. Adică rușii produc munți de echipamente militare cu care fac mult rău, dar stau slab la calitate și precizie. Pentru armata rusă cantitatea bate calitatea. Dar fără calitate, o armată poate fi vulnerabilă” scrie deputatul PNL Alexandru Muraru, într-un editorial pentru siteul Digi24. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. STIE BINE CE INGROAPA PISICA SI SEAMANA CU EL…MOACA LUI STRALUCESTE DE INTELIGENTA IDIOTULUI SCAPAT DE LA VOILA! MUR..NU TI-AR MURI MULTI INAINTE, PITICANIE! LIMBA IN KUR!

 2. cu „precizie chirurgicala”
  armele americane sint un fel de vaccin(tzintit……),
  „mai bine sa previi decat sa tratezi”

  (gen. Soleimani era poate singuru capabil sa-l dea pe ayatollahu necinstit cu haida-n sus)

 3. Ia uite ce-l fute grija pe cap de pula mumuraru,

  ba prostovane, cu armele alea de proasta calitate”, Russia a cucerit 25% din Fuckraina si a trimis in Imparatia Diavolului vreo 100 de mii de Ukroporci

  • A și lăsat 100 000 de labe sovietice, lăstarii sărăciei lucii, vreo 80% din marile dotări ale imperiului sovietic al Pulii, iar cele 25% din Ucraina au fost pierdute o pulă, găoază înfometată de ești.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998