CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razboiul se incinge! Turcan a deschis inca un front de atac anti-Citu: gazele off-shore

1 comentariu / 2499 vizualizări / 26 august 2021

Prezentă în acestă seara la emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3, Raluca Turcan a deschis încă un front de atac împotriva lui Cîțu, după majorarea salariului minim și adoptarea legii consumatorului vulnerabil: exploatarea gazelor din Marea Neagră.

”Avem la gaze un pret record în ultimii 10 ani. Factura e generata si de un context international dar si de unele decizii anterioare. In anul 2018 Guvernul PSD a blocat exploatarile la Marea Neagra. Daca nu se bloca, anul acesta am fi putut avea vanzare de gaz din perimetrul national. A fost o decizie gresita, lipsita de responsabilitate, a fostilor guvernanti”, a spus Turcan.

Numai că criticile la PSD sunt praf în ochi, iar ministrul Muncii lovește, de fapt, cu mantă.

Pentru că, reamintim, problema deblocării exploatării gazelor offshore – împiedicată de legislația PSD care nu a convenit americanilor – a fost una dintre marile promisiuni din programul de guvernare al lui Florin Cîțu, în decembrie anul trecut, iar cu banii din redevenţe, programul promitea să echilibreze sistemul naţional de pensii. După învestirea guvernului, Cîțu nu a mai suflat un cuvînt pe acest subiect pînă azi, cînd problema e repusă pe tapet de un ministru din propriul cabinet. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Problema nu este Citu sau Turcan. Nici macar pesedeaua nu mai este o problema.
    Problema este daca trebuie sau daca nu trebuie exploatate gazele de la Marea Neagra in conditiile oferite de americani.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998