CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Razbunarea ”Flacarii violet”: a timpit Romania toata planeta, cu SUA in frunte?

6 comentarii / 5878 vizualizări / 1 septembrie 2021

Ceva halucinant se petrece la nivel internațional, dincolo de scandalul Afganistan, și ridică o problemă serioasă la noi, legat de un mega-eveniment care a răvășit – mai mult de rîs – întreaga țară acum 12 ani. Evorba de celebra poveste a flăcării violet cu care oamenii lui Băsescu l-ar fi atacat energetic pe prezidențiabilul Mircea Geoană. La acea vreme, presa mondială se ținea cu mîinile de burtă și vorbea de țara vrăjitoarelor și a lui Dracula. Acum, aceeași presă relatează grav despre o situație gravissimă: atacarea energetică de către forțe misterioase a politicienilor și diplomaților americani.
Merită Geoană scuze planetare sau putem spune că România a tîmpit tot mapamondul?

Să reamintim faptele, pe scurt.

Imediat după finala prezidențială televizată din 2009, între Mircea Geoană și Traian Băsescu, greul pesedist Viorel Hrebenciuc a lansat o ipoteză stranie. Aceea că Traian Băsescu alesese special ziua de joi pentru confruntare, pentru că joia ”Băsescu este în formă maximă pentru că este ziua flăcării violet”. El a remarcat că democrat-liberalii aveau cravate şi pulovere violet şi că puloverul pe care-l purta Băsescu avea aceeaşi culoare. Despre flacăra violet se știau puține, în principal că ar fi o tehnică de meditație care permite manipularea unor așa-zise cîmpuri energetice.

La scurtă timp, soția lui Mircea Geoană a dat semnalul declanșării unui mega-scandal care a depășit rapid granițele țării, afirmînd în direct la TV că liderul PSD fusese atacat energetic de către parapsihologi băsiști, astfel că prestația acestuia ar fi avut serios de suferit.
„Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru. Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu”, a spus Mihaela Geoană.

Imediat s-a descoperit că în echipa de campanie a lui Băsescu, prezent și la confruntarea televizată, se afla, într-adevăr, un personaj numit Aliodor Manolea, creditat drept parapsiholog, specialitatile sale pe domeniu fiind „Psihoenergetica”,”Biosinergetica” si „Programarea neurolingvistica”.
De asemenea, s-a mai remarcat că echipa lui Băsescu și el însuși purtau accesorii mov, cravate în special, la costumele purtate în campanie. Șeful statului s-a apărat spunînd că e culoarea la modă, dar nu prea a convins.
La fel de repede s-a aflat, însă, că Manolea lucrase cu doi ani înainte și pentru Geoană.

Nebunia a cuprins toată clasa politică și nu numai.

Prestigioasa Associated Press a preluat din zbor tema, turnînd gaz pe foc prin materiale care aminteau cazuri similare. Un fost purtător de cuvânt al armatei sârbe ar fi fost, astfel, demis după ce a divulgat faptul că armata dispunea de o unitate de parapsihologi în anii ’90, folosită pentru lansarea de atacuri asupra Statelor Unite şi a altor inamici. „Grupul 69”, despre care colonelul Ljubodrag Stojadinovici a afirmat că includea ghicitori şi vrăjitoare, susţinea că a provocat „pierderi grele” inamicului, inclusiv prin doborârea de avioane. Şi liderul sârb-bosniac Radovan Karadzici ar fi crezut în vrăjitorie şi ar fi participat activ la acţiuni paranormale, AP reamintind că acesta a fost arestat în iulie 2008 la Belgrad, deghizat ca guru New Age. Şi fostul preşedinte macedonean Ljubco Georgievski angajase pe post de consilier guvernamental, un parapsiholog şi mediu cunoscut drept Mina, iar mulţi macedoneni cred că acesta l-a ajutat pe Georgievski să evite un război civil între macedoneni şi etnicii albanezi.

La noi, politicienii s-au împărțit rapid în două: scepticii și susținătorii.

„Societatea românescă nu este pregătită să accepte o asemenea temă de discuţie” decreta, sobru, Marian Vanghelie. ”Eu cred în aceste lucruri – şi ştim cu toţii că ele se practică în ţări dezvoltate, serviciile secrete şi aşa mai departe” adăuga el.

Ion Iliescu era de altă părere: „Ne întoarcem la Nostradamus? Suntem în secolul XXI! Cred că intelectualii cu formaţie solidă nu se lasă antrenaţi în flacuri din astea”.
Klaus Iohannis intra și el în horă: „Sunt surprins de amploarea pe care a luat-o discuţia în spaţiul public. Vă spun sincer că nu mă preocupă absolut deloc aceste chestiuni. Sunt mirat că atâta lume şi atâtea instituţii media arată un interes deosebit pentru o temă pe care nu o consider importantă deloc”, declara Iohannis, neuitînd să precizeze că el este profesor de fizică şi e preocupat de ştiinţele exacte.
Kelemen Hunor susținea că nu s-a confruntat vreodată cu atacuri energetice: „Cu paranormalul nu sunt în relaţii bune. Pe mine, paranormalul mă depăşeşte, nu mă pricep la paranormal”.
Adrian Năstase pasa problema familiei Geoană, refuzînd să comenteze subiectul, în timp ce Miron Mitrea, pragmatic, spunea că Geoană ar trebui să lase șefia PSD și să-și rezolve problemele energetice.

Mult mai pătruns se dovedea Ludovic Orban, căruia i se părea grav faptul că preşedintele României a făcut apel la o persoană, „care i-a prestat şefului statului nişte servicii nepotrivite”, despre care opinia publică nu ştie nimic.
„Mi se pare grav că refuză să dea o declaraţie publică, nu poate să se comporte ca un primitiv aflat sub influenţa vrăjitorilor şi preşedintele statului să nu dea nicio explicaţie, iar anturajul preşedintelui să facă pe niznaiul. Nu ştiu ce a făcut acest Aliodor Manolea”, spunea el.
Crin Antonescu avea o poziție ambiguă: public, declara că „Dacă spun că «nu», o să spuneţi că-s nesimţit, dacă spun că «da», risc să fiu caraghios. Nu, eu nu m-am simţit atacat, poate că oi fi fost, dar nu m-am simţit. Nu are rost să prelungim foarte mult discuţia. Fenomene paranormale există, nu au apărut acum, nu e o invenţie a domnului Hrebenciuc. În ce măsură a fost în această campanie electorală folosită această forţă convenţională, nu ştiu. Nu m-am simţit atacat, ori nu s-a reglat tirul, ori sunt eu imun”. În privat, însă, liderul PNL s-ar fi plîns unor apropiați de probleme similare lui Geoană la dezbaterea cu Traian Băsescu de la Cluj.

Marea presă internațională aloca spații ample scandalului energetic din România. Washington Post, CBS News, Forbes, New York Times, Le Monde abundau de relatări gen: ”Afirmaţiile privind utilizarea unui parapsiholog obscur în campania electorală ar fi fost considerate ridicole în majoritatea ţărilor UE, dar în România, ţara lui Dracula şi a altor tradiţii oculte, acuzaţiile de „atac cu energie negativă” au devenit subiect principal”.

„De la jumătatea lunii ianuarie paranormalul a invadat viaţa politică românească. În România, liderul stângii, învins la prezidenţiale, se declară victima «vrăjitoriei»”, titra Le Monde.

În Parlamentul European, circ: eurodeputatul spaniol Miguel Angel Martinez a venit într-o ședință în faţa sălii şi a început să imite gesturile unui magician, mimând că ar avea în mână o baghetă. Eurodeputatul şi-a explicat gestul făcând referire la scandalul din România legat de „flacăra violetă” și le-a spus colegilor săi că a aflat că în România oamenii sunt atacaţi energetic prin magie.

Răstimp, în țară gluma se îngroșa: deputatul PSD Nicu Bănicioiu demara o anchetă privind „atacurile energetice” la care au fost supuşi Mircea Geoană şi familia, în campanie, el precizând că va căuta astfel informaţii despre nişte lucruri în care nu poate să creadă, dar pe care nu poate să le infirme. ”Voi căuta informaţii, pentru că nu pot să mă pronunţ despre nişte lucruri despre care eu, până acum, nu am auzit sau nu am crezut. E vorba despre nişte persoane din staff-ul domnului Băsescu, care sunt specialişti în paranormal. Vreau să cer mai multe informaţii”.

În ecuație intra și un sobor de vrăjitoare, cele mai celebre din România, care anunțau un ritual timp nouă zile şi nouă nopţi, prin care să desfacă blestemul flăcării violet despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României. Ritualul includea descîntece pe rîuri, în păduri și cimitire.

În fine, cireașa de pe tort a venit la congresul PSD din februarie 2010, la care un grup de vrăjitoare a descins să scoată „flacăra violet” din sala manifestării, ele spunând că prin puterile lor au reuşit să oprească conflictul care urma să se producă în interior. ”Am intrat înăuntru şi am oprit aceste certuri. Acolo sunt vrăjitoare mai bătrâne, care prin descântece vor face aceste ritualuri. Flacăra violet este cu magie neagră şi este înăuntru în PSD dar noi, cu magia albă, oprim flacăra violetă”.

Timp de cîteva luni de zile, o bună parte a României, dar și a mapamondului, s-a zguduit de rîs de năstrușniciile din politica mioritică privind atacuri energetice, flăcări violet, vrăjitoare, descîntece, parapsihologi șamd.
Un an mai tîrziu, ce-i drept, MApN îl avansa în grad pe parapsihologul Aliodor Manolea, din căpitan în colonel, mișcare bizară și neexplicată corespunzător, realimentînd speculațiile.

Apoi s-a așternut liniștea pe subiect, iar flacăra violet s-a stins.

Pînă acum cîteva luni, cînd au reaprins-o americanii.

Unul dintre marile scandaluri internaționale ale momentului este produs de așa-zisele atacuri energetice ale unor forțe neștiute la adresa politicienilor, diplomaților, ofițerilor CIA și militarilor americani, vorbim de sute de persoane aflate la posturi în Europa și Asia.
Casa Albă, Departametul de stat, Pentagonul, serviciile secrete anchetează de zor cazuri nenumărate de persoane care ar fi suferit atacuri energetice cu simptome ce includ vertij, dureri de cap puternice și greață, țiuit în urechi, uneori însoțite de zgomot direcțional pătrunzător și neidentificat și chiar leziuni cerebrale.

Nimeni nu știe cum se produc acele atacuri, se vorbește de fluxuri de microunde, dar nu e clar cum și în ce fel ar fi acestea dirijate.
Pe lista marilor suspecți se află Rusia, China, Cuba.
Relatările marii prese țin de Dosarele X, oameni care merg pe stradă ori cu mașina și încep brusc să aibă dureri de cap, copii care izbucnesc în plîns fără motiv, stări de panică șamd.

Sunt evenimentele din ultimii cinci ani anchetate azi, așa zisul sindrom ”Havana” care răvășește lumea, ”Flacăra violet” a lui Geoană cu alt nume?
A fost campania prezidențială din 2009 terenul unui test internațional în domeniu?
Merită Mircea Geoană scuze public pentru ironiile la care a fost supus pe seama unei manevre care azi e luată în serios de SUA, începînd de la vîrful statului?

Ori țicnelile mioritice au mers la export și România a tîmpit întreaga planetă? (Bogdan Tiberiu IACOB)

foto: ziare.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Buna intrebare. A nebunit lumea sau chiar este ceva real?

  2. Domnule Iacob, ar trebui sa mergeți la Gelu Voican sa va dea niște mici informații despre radiestezii plecați din România! Și după aia sa îl întrebați de flacara violet! Asa en passant!

  3. bufnila de la cotidianu e in materie si anti-materie….

  4. Parapsihologii invoca flacara violeta in scopuri de purificare. Poate dl Geoana o fi avand niste entitati descarnate, mostenite de la rapasatul tata – dupa cum se intampla, fost tortionar pe timpul crimelor de la Aiud, Gherla si Pitesti, unde mii de romani vrednici au murit fara vina.

  5. […] Publicația Inpolitics amintește că Aliodor Manolea a devenit celebru după finala prezidențială televizată din 2009, dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu, când pesedistul Viorel Hrebenciuc a lansat ipoteza stranie că Traian Băsescu alesese special ziua de joi pentru confruntare, pentru că joia ”Băsescu este în formă maximă, pentru că este ziua flăcării violet”. Hrebenciuc a remarcat atunci că democrat-liberalii aveau cravate şi pulovere violet şi că puloverul pe care-l purta Băsescu avea aceeaşi culoare. Despre „flacăra violet” se știau atunci puține, în principal că ar fi o tehnică de meditație care permite manipularea unor așa-zise câmpuri energetice. Tot atunci, soția lui Mircea Geoană a afirmat în direct la TV că liderul PSD fusese atacat energetic de către „parapsihologi băsiști” și că de aceea prestația acestuia la dezbatere ar fi avut serios de suferit. Imediat s-a descoperit că în echipa de campanie a lui Băsescu, prezent și la confruntarea televizată, se afla, într-adevăr, un personaj numit Aliodor Manolea, creditat atunci drept parapsiholog (în realitate psihoterapeut). Câțiva ani mai târziu, înainte de referendumul din 2012 pentru demiterea ui Băsescu, Aliodor Manolea a făcut, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, mai multe dezvăluiri pe acel subiect. […]

  6. […] Publicația Inpolitics amintește că Aliodor Manolea a devenit celebru după finala prezidențială televizată din 2009, dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu, când pesedistul Viorel Hrebenciuc a lansat ipoteza stranie că Traian Băsescu alesese special ziua de joi pentru confruntare, pentru că joia ”Băsescu este în formă maximă, pentru că este ziua flăcării violet”. Hrebenciuc a remarcat atunci că democrat-liberalii aveau cravate şi pulovere violet şi că puloverul pe care-l purta Băsescu avea aceeaşi culoare. Despre „flacăra violet” se știau atunci puține, în principal că ar fi o tehnică de meditație care permite manipularea unor așa-zise câmpuri energetice. Tot atunci, soția lui Mircea Geoană a afirmat în direct la TV că liderul PSD fusese atacat energetic de către „parapsihologi băsiști” și că de aceea prestația acestuia la dezbatere ar fi avut serios de suferit. Imediat s-a descoperit că în echipa de campanie a lui Băsescu, prezent și la confruntarea televizată, se afla, într-adevăr, un personaj numit Aliodor Manolea, creditat atunci drept parapsiholog (în realitate psihoterapeut). Câțiva ani mai târziu, înainte de referendumul din 2012 pentru demiterea ui Băsescu, Aliodor Manolea a făcut, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, mai multe dezvăluiri pe acel subiect. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998