CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Razbunarea lui Ponta: isi da doctoratul in guvernarea tehnocrata

23 comentarii / 23658 vizualizări / 30 iunie 2016

Fostul premier Victor Ponta a recepționat cu sarcasm vestea că a fost lăsat fără doctorat, pe motiv de plagiat, el scriind pe contul de Facebook că, în felul ăsta, s-a rezolvat principala problemă a țării și promițînd o răzbunare aparte.

”OK – tehnocratii au rezolvat principala problema a tarii – mi-au luat si ei doctoratul (ca Basescu in 2012)!” scrie Ponta.
”Inteleg ca acum (dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine – de azi incep sa creasca incasarile la buget sa iesim din deficit/ de azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum/ de azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile / de azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / si de azi nu mai suntem „marfa” pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!
Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrati l-a facut doar pentru persoana mea – o ordonanta de urgenta doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelasi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelasi timp – fac pariu ca nu aveti „Curaj” sa o revedeti si pe aceea) / o hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va Multumesc din inima, dragi politruci!
Si de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema ” Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman” – that will be fun!!!” mai anunță fostul premier.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

23 Comentarii

  1. It’s posts like this that make surfing so much plareuse

  2. Wow, that’s a really clever way of thikning about it!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998