CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razbunarea ”Nasului”: proces civil si dosar penal pentru Mircea Badea

0 comentarii / 1347 vizualizări / 9 octombrie 2011

”Tocșoiștii” Radu Moraru și Mircea Badea se țigănesc mai rău ca la ușa cortului, scandalul depășind, deja, faza amenințărilor virtuale, pentru a intra în sfera penalului. Concret, Moraru a anunțat că depune plîngere penală la adresa lui Badea, pentru amenințări repetate cu moartea, în timp ce Badea îi urează Nașului, pe blog, să se îmbolnăvească de cancer, să facă citostatice, și să moară.

Radu Moraru a debutat în forță în mediul virtual, zilele trecute, cu noul blog, atacîndu-l frontal pe Mircea Badea, de la Antena 3. Acesta a ripostat urîndu-i să moară și cu alte vorbe de dulce, drept pentru care fosta vedetă a 10TV a decis: merge la Parchet.
”Ce am retinut din constipatia de ieri a lui Badea a fost upgradarea blestemelor la adresa mea cu dorinta directa, explicita sa ma vada mort! “Mori!!!”, asa a scris pe blogul lui, a preluat toata presa si, mult mai grav, citiva imbecili, fanatici fani ai imberbului, au multiplicat acest indemn trecind direct la amenintari cu moartea! (…) Mircea Badea, iti fac plingere penala si te chem si in judecata unde iti voi cere multi bani. Voi cere CNA-ului sa te sanctioneze drastic si sa nu mai zimbeasca subtire la derapajele tale extrem de periculoase. Nu am chef, pe acest pamint extraordinar, sa umblu cu bodyguarzi fiindca tu, intr-un acces de nebunie, sau imbecili instigati care te urmeaza, puteti trece la violente. Voi face acelasi lucru si cu Antenele care iti permit un asemenea comportament huliganic si periculos. N-am o problema ca tu cu motanul faceti milioane de euro, dar nu din varsare de singe baieti, nu din amenintari si blesteme!” scrie Moraru, pe blog.

”Cine minte să moară de cancer!”
Evident, Badea nu putea rămîne dator, pe blogul propriu: ”Mitomanul Radu Marou’ face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist(…) Daca tot suntem atat de smecher eu si de basist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte sa i se intample.
P.S.1 Cat despre plangerea penala pentru fantamsele tale cu amenintari, fricos scopit, urmeaza un tratament medicamentos, boule, ca si asa esti prost grav, delirium tremens iti mai lipsea.
P.S. 2 Mori !!!”, este urarea lui Badea pentru colegul său de breaslă, de la B1.

Dincolo de culorile țipătoare ale scandalului, e de remarcat nivelul periculos de scăzut la care a ajuns polemica mediatică în România, lideri de opinie comportîndu-se mai rău decît bețivii tavernelor de periferie. Asta, fără a mai vorbi de posibilitatea incredibilă ca, foarte curînd, să se judece două procese, în paralel, în care oameni de presă (Ghiță, Moraru) îi acuză pe alți oameni de presă (Vîntu, Badea) de amenințări cu moartea. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998