CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reactie fara menajamente a Moscovei dupa expulzari: ”Nebunie politica colectiva!”

2 comentarii / 2977 vizualizări / 26 martie 2018

Decizia României de a expulza un diplomat al Federaţiei Ruse la Bucureşti – luată în contextul atacului chimic asupra fostului spion rus Serghei Skripal în Marea Britanie – este, probabil, „manifestarea nebuniei politice colective”, arată un mesaj al misiunii diplomatice a Rusiei în ţara noastră transmis Agerpres.

Comentariul respectiv este legat de „numeroasele întrebări ale presei româneşti adresate ambasadei”, este punctat în mesaj. „Cred că este foarte probabil că decizia luată este manifestarea nebuniei politice colective, mai ales că nu există altă explicaţie plauzibilă”, arată ambasada.
Ministerul Afacerilor Externe a notificat azi Ambasada Federaţiei Ruse că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata şi că este obligat să părăsească teritoriul României, potrivit unui comunicat al ministerului.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Parca e un concurs imbecil :„care tara expulzeaza mai multi rusi”!Sigur, asa am inteles noi, fiindca Germania, desi a expulzat 4 rusi, (de patru ori mai multi), face afaceri de sute de ori (sau chiar mii de ori) mai mari decat noi cu Rusia!De, „avantaj serviciu” , cum spunea Toma Caragiu!

  2. Exista si o alta explicatie: se forteaza treaba de catre Sua la un razboi mare in zona noastra .Masonria ovreiasca lucra incontinuu la dezastre prin diversiuni dupa un tipar aplicat in mai multe tari..Uite cum a fost organizat de catre masonisti si dus la indeplinire incendiul din Siberia care se presupune ca va conduce” fortat” la inlocuirea unor politicieni si inalti functionari publici nationalisti din guvernul Rusiei.Asa cum a fost cu cazul ala de la Colectiv de la noi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998