CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reactie dura din PNL: Bruxellesul trateaza incorect Romania

1 comentariu / 3454 vizualizări / 2 octombrie 2018

Prim-vicepreședintele PNL sector 2, Viorel Cataramă, are o reacție fermă de protest față de pozițiile exprimate ieri, în Parlamentul European, la adresa țării noastre.

”Este prea mult! Parlamentul European si Comisia Europeana trateaza incorect Romania!
Tara noastra a indeplinit, de mult, conditiile aderarii la Spatiul Schengen si totusi, in permanenta, am fost amanati. Tot timpul suntem criticati pe tema independentei justitiei si a coruptiei, dar se trec sub tacere rezultatele obtinute de institutiile abilitate ale statului roman (indeosebi DNA), in lupta lor pentru combaterea acestor fenomene.
Intr-o atare disputa surda exista o singura categorie de perdanti si anume toti cetatenii Romaniei, care nu pot beneficia de facilitatile pe care le merita cu prisosinta.
Cred ca PNL trebuie sa faca presiuni asupra PPE, pentru ca aceste sicane sa dispara; cetatenii romani merita sa traiasca in Spatiul Schengen!” a scris liberalul pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Asta PNL-ist adevarat ! Nu inteleg ce cauta la populari, adica la Partidul National Liberal Popular al lui Orban, Turcan, Gorghiu..etc

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998