CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Reactiile #Rezist la noaptea OUG-urilor: cablurile lui Badita, painea lui Sora si revolutia lui Ceausescu

1 comentariu / 3138 vizualizări / 5 februarie 2020

Ce părere au liderii mișcărilor de protest din ultimii ani după teribila noapte în care guvernarea Iohannis-PNL a adoptat 25 de OUG, acei lideri despre care tot mai mulți se întreabă de ce nu au umplut încă Piața Victoriei ca să protesteze? Nu zic mare lucru, dacă aruncăm o privire peste conturile lor de Facebook. Ba chiar pare să fie o ușoară detașare ori confuzie, în cazul lor.

În ultima postare, Florin Badita are o dilemă: ”Ce faci când ai prea multe cabluri USB prin casa (peste 30) dar nu ai o soluție bună unde sa le păstrezi pe toate astfel încât sa și poți sa ajungi ușor la ele? Îți faci propriul tău suport de cabluri USB”.

Cristian Dide postează sec: ”Noaptea ca liberali”(sic)

Angi Șerban: nu a mai postat din ianuarie.

Sandu Matei-Sandy a creat un sondaj cu tema: ”Considerati necesar un protest de amploare impotriva CCR-ului? ”

Mihai Șora are idei: ”Dacă aș fi de prin părțile locului, aș organiza în Ditrău un Festival al Pâinii”.

Tudor Chirilă vede lucrurile în perspectivă: ”Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Ușor, ușor, se răzgândesc. Au alte prorități. Să refacă USL e una dintre ele”.

Oana Pellea: nu a mai postat de multă vreme.

Marius Manole preia o postare a lui Moise Guran care decriptează jocuri politice neortodoxe ale PNL, pe mînă cu PSD.

Victor Rebengiuc: nimic pe subiect.

Marin Ceaușescu e preocupat de Revoluția din 1989: ”Cine este Cătălin Ranco Piţu, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef al Secției parchetelor militare este acela care a închis dosarul revoluției 16-22 decembrie 1989, unde Armata, Miliția și Securitatea au tras contra poporului roman”.

Malin Bot, cu pieptul gol în apărarea guvernului: ”Tupeul propagandei PSD este infect. Au lansat o masivă campanie de manipulare pe tema ordonanțelor emise ieri. Grupul Infracțional Organizat PSD acuză că s-au dat ordonante #NoapteaCaHotii. Cât tupeu au? Cât de perverși sunt? ”Noaptea ca hoții” se referă la OUG date noaptea pentru folosul personal al infractorului Liviu Dragnea, ca să scape de pușcărie el și acoliții lui. Era despre mafia care legaliza corupția, desființa DNA și anula probele din dosarele de jaf al banului public. Guvernul Orban a emis OUG pentru subiecte de interes public, nu pentru vreun infractor. Este încă un moment în care toți oamenii normali, onești și cu minimă inteligență constată cât de perfidă și diabolică e mafia PSD și de ce nu se va putea face nimic în România până când nu deființăm acest deșeu FSN toxic pentru democrație”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. vorbe………

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998