CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Rebeliune anti-occidentala in PNL: Romania a ajuns lada de gunoi a UE

11 comentarii / 9242 vizualizări / 24 noiembrie 2015

Noua generație liberală nu mai pare dispusă să înghită pe nemestecate indicațiile venite de la seniori, dovadă cea mai recentă declarație politică în parlament a deputatului Daniel Andrei Gheorghe, în care acesta sare la gîtul Occidentului, în primul rînd al Germaniei, SUA și al Bruxellesului, și cere președintelui și premierului să ia anumite măsuri forte, de urgență.

”O chestiune pe care actualul Guvern trebuie să o aibă în vedere o reprezintă respingerea cotelor obligatorii de migranţi(…) Românii nu sunt de acord cu cotele obligatorii de migranţi impuse cu atâta ipocrizie de Jean-Claude Juncker şi de doamna Merkel, iar actualul Guvern trebuie să nu uite acest lucru sub nicio formă. O altă chestiune pe care o aştept de la noul Guvern şi unde cred că şi domnul Preşedinte Iohannis are un rol deosebit o reprezintă o renegociere cu Statele Unite, partenerul nostru strategic transatlantic, a regimului vizelor pentru cetăţenii români. Mi se pare inadmisibil să fim parteneri strategici ai Statelor Unite încă din 2001, dacă îmi amintesc bine, iar românii să nu poată călători fără vize pe teritoriul Statelor Unite.
Şi nu în ultimul rând, o prioritate a întregii clase politice şi poate mai mult ca niciodată a acestui Guvern de tehnocraţi, un guvern nepolitic, să spunem mai corect, ar trebui să devină denunţarea Mecanismului de Control şi Verificare pe justiţie asupra României” afirmă deputatul PNL.

El nu ezită să atace și un alt subiect sensibil: ”Că tot se vorbeşte de marile noastre carenţe în ceea ce înseamnă corupţie, cred că ar trebui să ne amintim cu toţii, în ultima perioadă au avut loc câteva scandaluri răsunătoare de corupţie, şi să nu uităm faptul că nici EADS, nici Fujitsu Siemens, nici Microsoft, şi nici mult-lăudatele firme italiene ori austriece care fac autostrăzi în Transilvania şi Banat, autostrăzi care se prăbuşesc la foarte scurt timp după inaugurare, ca să nu mai vorbim de prietenii noştri austrieci de la Schweighofer, care bărbieresc codrii patriei noastre, nu sunt româneşti. Să renunţăm la ipocrizie şi să învăţăm că suntem parteneri egali în UE” afirmă Gheorghe.

”Nu mai trebuie să tolerăm această dublă măsură şi această, îmi permit să spun, folosire a României permanentă de către Comisia Europeană şi de la Bruxelles şi de către alte puteri europene în frunte cu Germania, pentru că Germania a devenit un adevărat hegemon european în ultima perioadă, ca pe un soi de periferie economică, ca pe un soi de ladă de gunoi a Europei, ori ca pe un teritoriu pe care putem face experimente sociale, experimente economice, experimente politice. Nu, hai să mai lăsăm această toleranţă în faţa abuzurilor birocraţilor de la Bruxelles şi în faţa abuzurilor celor care în teorie ne sunt parteneri, dar în practică îi fac cu ochiul lui Vladimir Putin de fiecare dată când au ocazia” mai spune deputatul liberal. (B.I:)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. toate pozitiile de pana acum ale lui andrei gheorghe au fost antioccidentale. de fapt programului lui politic este copiat din cartile lui dughin, dupa cum a remarcat acum cateva luni cineva chiar in comentariile de pe pagina de facebook a lui andrei gheorghe liberalul. mai e si deputat de ilfov, locatie militara critica pentru nato. cred ca e agent al kremlinului, dar trebuie dovezi clare. imi e antipatic

  • Nu antioccidentale, ci proromanesti. Daca a fi demn inseamna sa fii antioccidental, da, atunci e antioccidental

   • CORECT !

  • Acest Jason, pe numele adevarat Gabriel Savulescu, este rezident in Germania si in lingau de cururi peneliste! Vrea si el o functie prin Parlamentul European, al Romaniei, unde se gaseste, dar nu-l prea bags nimeni in seama!
   Savulescule, ai fost si ramai o jigodie!

  • Haha ha ! Chiar m-ai distrat, dar e trist ca nu gandesti ! Agent al Kremlinului cu bunica refugiata din Basarabia,fugind de comunisti. Tanar toba de istorie, admirator al Bratienilor si monarhist pana in maduva oaselor poate fi agent sovietic ? N-am auzit un banc mai bun ca asta !

 2. Finally, au inceput sa apara voci cu sange in instalatie, pe langa virginele cusute cu ata alba din parlament si institutiile statului de drept care au transformat Romania intr-o colonie ieftina .
  Bravo !

 3. Se va potoli repede ,daca nu vrea sa ajunga la DNA!

 4. […] Sursă: Rebeliune anti-occidentala in PNL: Romania a ajuns lada de gunoi a UE | inPolitics.ro […]

 5. Nu suntem lada de gunoi aEuropei-e Franța, iar Bruxelles si OTAN se tem de Putin !!

 6. trebue sa ne ridicam inpotriva vanzatorilor de tara si neam ,acesti „”reprezentati ai poporului „”pe care eu ea-m ales,,,,,Sa dispara din viata noastra sina tuturor PENTRU TODEAUNA

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998