CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Receptia de ziua SUA, sponsorizata de companiile interesate de gaze

4 comentarii / 6559 vizualizări / 3 iulie 2018

Pe 28 iunie, ambasada SUA făcea lobby, într-un comunicat, pentru demararea cît mai grabnică a exploatării gazelor din Marea Neagră de către companiile americane prezente aici. ”România are o oportunitate extraordinară de a adopta o legislaţie care să permită exploatarea resurselor de hidrocarburi din Marea Neagră. Producţia viitoare de gaze din Marea Neagră va aduce beneficii tuturor românilor, generând venituri masive pentru economia românească, trimiţând un semnal puternic investitorilor din întreaga lume şi transformând România în lider regional în eforturile de sprijinire a securităţii energetice” se arăta în mesaj.

O zi mai tîrziu avea loc fastuoasa recepție de la ambasada americană, cu sute de invitați, de ziua națională.
Între sponsorii evenimentului, Exxon și Black Sea Oil and Gas, companii care vor extrage gazele din Marea Neagră. (La care se adaugă și Sand Hill Petroleum, interesată de gazele din sol)

Nu că am avea o problemă cu respectivul demers.

Doar o întrebare pe adresa Laurei Kovesi: în România s-ar fi lăsat sau nu cu arestări de către DNA într-un caz similar? (B.T.I.)

foto: u.s.embassy

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. o intrebi pe „inteligenta” statului de lucruri destepte? bine… are acelasi IQ cu al unui baros…

  2. „Proiectul privind majorarea redeventelor a atras mai multe nemultumiri din partea companiilor”… si soferii sunt nemultumiti de amploarea amenzilor de circulatie… sa se scoata zic… wadafuck se intampla cu tara asta????

  3. De cand lumea, hotul striga prindeti hotii (coruptii, in varianta actuala). Asa si cu smenarii astia de la ambasade.

    Apropos, ce s-ar fi intamplat cu Viorica Dancila daca ar fi pus la Guvern, cu ocazia unui eveniment oarecare, un panou precum cel de la Ambasada Americana?

  4. […] interesate de gaze”, titrează jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, pe influentul său site „Inpolitics”. Iar jurnalistul ia „afacerea” […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998