CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Reconstrucția începe cu americanii: Pompeo, cooptat șef în operatorul de telefonie al Ucrainei

6 comentarii / 2512 vizualizări / 14 noiembrie 2023

Fostul secretar de stat american Mike Pompeo intră în Consiliul de administrație al companiei ucrainene Kyivstar, operator de telefonie mobilă, care este deținută de compania VEON, un operator digital global care oferă conectivitate convergentă și servicii online, care a făcut anunțul pe siteul propriu.

”Aceste schimbări în Consiliul de Administrație al Kyivstar reflectă angajamentul VEON față de Ucraina și față de redresarea și reconstrucția țării. După cum a anunțat anterior, VEON s-a angajat să investească 600 de milioane de dolari în Ucraina în următorii trei ani, în paralel cu lansarea inițiativei „Invest in Ukraine NOW!”, prin care invită alte companii internaționale să se angajeze în reconstrucția Ucrainei”, se mai arată în anunțul firmei.

„Mă alătur cu mândrie VEON și Kyivstar în serviciul extraordinar pe care îl prestează în beneficiul poporului ucrainean prin furnizarea de conectivitate și servicii digitale esențiale în domeniul sănătății, educației, creșterii afacerilor și divertismentului. De asemenea, aplaud compania mamă a Kyivstar, VEON, pentru poziția de lider în ceea ce privește investițiile în Ucraina prin propriul angajament pe termen lung și prin inițiativa „Invest in Ukraine NOW!””, a declarat Mike Pompeo. „Prin intermediul întreprinderilor private și al investițiilor, Ucraina își va asigura viitorul și succesul economic, iar eu aștept cu nerăbdare să contribui la acest efort lăudabil.” a mai spus el. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Rex Tillerson, primul secretar de stat din mandatul lui Trump, a fost CEO-ul Exxon Mobile, una dintre multinationalele care ,,reconstruise” Irakul. Un alt anonim, precum Dick Cheney, fusese CEO la Haliburton. Deci nimic nou sub soare. E vorba de economie de piata, raport cerere-oferta și alte chestiute pe care le predau profesorii de la ASE pentru liniștea lor si-a noastră. Ca doar analfabeții cred ca exista vreo legatura intre politica și (geo)economie.

 2. Era firesc ca americanii sa dea startul reconstructiei Ukrainei. Doar SUA au participat la distrugerea efectiva a noii colonii. Imperiul iudeo-occidental se extinde. De aceea am inceput sa iubesc politica externa a Chinei.

 3. Exista un film „delicios” cu Mark Pompeo, fost director al CIA in administratia Trump, care spune pe fata: in calitatate de CIA” am mintit, am furat, am inselat”. Deci nu este vorba de americani in general, ci de CIA, care puna mana pe reteaua de telefonie mobila din Ucraina. Dupa cum a afirmat demult Zelensky si a detaliat Max Blumenthal, Ucraina trebuie sa devina un al doilea Israel, adica un stat militarizat, vesnic pregatit de lupta, la interfata cu lumea ruseasca, un al doilea ROTTWEILER al Americii, asemanator primului, de la interfata cu lumea araba.

 4. Reconstructia Ucrainei o va inrobi pe veci. Cei care au dorit distrugerea acestei tari vin acum pe post de „salvatori”si vor jefui zeci de ani resursele acestei tarii.Mai pe sleau- e ca imprumutul de la banca creditat cu casa.Pierzi casa si nu vei reusi niciodata sa achiti ratele,ca trebuie platita dobanda cu prioritate. Interesant este ca SUA vor lua caimacul iar UE praful de pe toba.

 5. John Perkins
  Confesiunile unui asasin economic.
  Cartea descrie pe larg cu lux de amănunte,cum corporația nenorocită a S.U.A a procedat peste tot în lume la spolierea a nenumărate țări,etapizat începând cu mita și terminând cu distrugerea prin război dacă întâmpinau rezistență.
  Rețeta este atât de simplă încât și un retardat poate să înțeleagă…
  Și cu toate astea,funcționează și azi!

 6. Au facut-o praf; au pus proasta Europa pe butuci si ei trag foloasele. Cum altfel? God bless America???? Why?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998