CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Reforma de la Cotroceni

2 comentarii / 2732 vizualizări / 30 decembrie 2014

Iata, Klaus Iohannis a descoperit, pe propria piele, o realitate despre care presa a scris de mai multe ori. Si anume ca – eu fac o afirmatie poate prea transanta in acest sens – un serviciu secret, Serviciul de Protectie si Paza a luat in stapanire partea, sa-i spunem tehnica, a ceea ce inseamna mecanismul de la Cotroceni. Numai ca, de multe ori, tehnicul mananca intregul.
Ce constata consilierii noului presedinte? Faptul ca, fie si numai operatia de a solicita un pahar de apa chioara, trece prin SPP. SPP-ul controleaza tot ce misca la Cotroceni. Cu exceptia lucrurilor controlate de alte servicii dragi ex presedintelui Traian Basescu, cum ar fi, de pilda, STS, adica Serviciul de Telecomunicatii Speciale.
Si, controland intreg circuitul tehnic – bufet, curatenie, incalzire, intretinere electrica, etc., etc – SPP, prin gesturi simple, concretizate in acceptarea unor solicitari sau in refuzul acestora sau in tergiversarea executarii unor comenzi, poate influenta si influenteaza substanta activitatii acestei importante institutii a statului.
Nu este nevoie sa intram si in alte amanunte care pot fi extrem de stanjenitoare pentru onorabilul serviciu secret. E suficient sa constatam ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa curme aceasta situatie. Si sa schimbe totul. Din temelii. Inclusiv estetica acestei institutii, incremenita in mobilierul si decoratiunile concepute de cuplul Ceausescu.
Sa o vedem si pe asta! (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Alti bani, alte distractie! Iohannis sa faca schimbari pe banii lui, nu pe seama amarastenilor care isi varsa o parte din venituri la bugetul nesatios al statului. Mai bine ar aduce cativa preoti sa sfinteasca incaparile Palatului Cotroceni, decat sa arunce cu banii nostri pe prostii.

  2. ”Ce constata consilierii noului presedinte? Faptul ca, fie si numai operatia de a solicita un pahar de apa chioara, trece prin SPP”

    De ce va supara, daca le strecoara cineva un pic de ceva in apa de-I apuca cine stie ce, raspundeti voi, ipochimenii dracului !!!
    Nu va bagati ma unde nu va pricepeti, tutelor !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998