CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Reformistii” dreptei se cearta tot mai rau: Neamtu sare iar in beregata lui MRU

0 comentarii / 1556 vizualizări / 10 septembrie 2012

Nici nu s-au unit bine, că așa-zisele forțe reformiste de pe dreapta au început cearta ca la ușa cortului, în centrul atacurilor fiind în special fostul premieri Mihai Ungureanu, care tocmai și-a lansat un partid împănat cu figuri triste racolate de pe la alte formațiuni. Într-o postare pe Facebook, astăzi, liderul Noii Republici, Mihail Neamțu, critică tăios acest lucru, al treilea atac în doar cîteva zile.

”Forța Civică ar fi presupus atragerea forțelor de dreapta din societatea civilă. Liga cinică a traseiștilor nu entuziasmează pe nimeni.Electoratul dreptei e inteligent și nu poate fi păcălit. El vrea figuri noi care întrupează valori și propun politici concrete de relansare economică. Va fi un fost ministru PSD al Sănătății de acord cu introducerea standardelor de procedura, de cost și de calitate propuse de Noua Republică? Exclus.
Domnul Ungureanu este o personalitate în care milioane de români și-au pus speranța. Echipa lui MRU trebuia să fie la fel de credibilă ca și liderul. Este? Sub presiunea timpului, MRU a fost obligat să accepte soluții neinspirate. Păcat.

Timpurile excepționale impune(sic!) pesemne măsuri excepționale.
Mă revoltă și mă deprimă însă faptul că oameni care, în 2009, îl plimbau pe Mircea Geoană la casa lui Sorin Ovidiu Vântu vor să reprezinte suflul nou al dreptei. Domnul Ștefan Pirpiliu a făcut niște declarații ambițioase – mă întreb de ce a plecat din PDL abia acum trei săptămâni? Noua Republică a refuzat din principiu – iar domnul Vasile Blaga știe asta – practica prozelitismului.Încrederea între parteneri se câștigă plecând de la loialitate.O nouă politică presupune căutarea tipului de om vrednic și priceput, întotdeauna loial unor valori și partide cu principii și doctrină (iar nu doar loial sie-și)” scrie Neamțu, nervos din cale afară. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998