CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reformistii PDL se ”ocupa” si de Nationala de fotbal

0 comentarii / 3085 vizualizări / 27 martie 2011

După ce și-a pus în cap gruparea BVB cu solicitările sale de reformare din temelii a PDL, europarlamentarul Cristian Preda s-a apucat, mai nou, de reformarea echipei naționale de fotbal.

”Nationala de fotbal a pierdut un meci care o scoate din cursa calificarii pentru europenele de la anul. Daca nu poti bate nici Albania, nici Belarus, nici Bosnia, e greu sa speri ca ajungi la un turneu final.
De-acum, cred ca e mai bine sa realizam ca avem patru ani in fata pentru calificarea la Mondiale. Ar fi timp pentru a construi o echipa.
Asta ar presupune insa renuntarea la obiceiul de a face un lot cu vedete, indiferent ca joaca sau nu la club, si care nu au decat o miza individuala – aceea de a prinde un transfer bun – nu si o ambitie colectiva.
N-ar fi oare mai logic sa cauti 11 fotbalisti tineri si ambitiosi pusi sa joace patru ani impreuna, cu obiectivul de a obtine calificarea?
Pentru ca, deocamdata, avem doar cosmaruri. Ultimul e ca ne-am putea impiedica si de Luxemburg…”, scrie Cristian Preda, pe blog-ul personal.(R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998