CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9022 RON DOWN | 1 USD = 4.5747 RON DOWN | 1 GBP = 5.4884 RON UP

Regimul Orban e categoric: ”Ungaria nu poate intra in razboi!”

4 comentarii / 1924 vizualizări / 15 martie 2022

Interzicerea transporturilor de armament în Ucraina reprezintă siguranţă, iar permiterea acestora, aşa cum cere opoziţia din Ungaria, reprezintă o ameninţare, a declarat, ieri, Péter Szijjártó, ministrul ungar al Afacerilor Externe, pe pagina sa de Facebook, conform Hirado.hu.

În postarea sa, Péter Szijjártó a explicat că, “de la izbucnirea războiul din Ucraina, poziţia care trebuie luată pentru a păstra pacea şi securitatea Ungariei a fost obiectul unei dezbateri permanente în Ungaria”. “Guvernul a luat decizii ferme: nu vom trimite nici militari, nici armament, şi nici nu vom permite ca arme letale să fie transportate în Ucraina pe la noi”, a explicat politicianul.
“Stânga are o viziune radical opusă”, a continuat şeful diplomaţiei ungare, adăugând că aceasta ar trimite arme, ba chiar şi militari, iar interzicerea transporturilor de armament o consideră de-a dreptul trădare. “Deşi, despre pericolele pe care le reprezintă cea din urmă – dacă înainte încă nu au fost conştienţi de aceste aspecte – ieri, a putut constata toată lumea că ruşii au atacat o bază militară situată la doar 20 de kilometri distanţă de Polonia unde, potrivit specialiştilor, erau depozitate arme sosite cu transporturi din străinătate”, a precizat ministrul.
Péter Szijjártó a mai subliniat: “Am luat o decizie clară şi ne vom menţine decizia. Ungaria nu poate intra în război!”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. “Am luat o decizie clară şi ne vom menţine decizia. Ungaria nu poate intra în război!”
    Iata o decizie inteleapta; idiotii nostri utili impreuna cu Plavanu vor merge pe acceasi linie sau vor baga batul ( si nu numai) printre gard povocand ursul…

  2. Boanghenii sint ca niste coaie; participa dar nu se baga.

    • Da dau slobozul europenilor din uie și aia îl înghit!

  3. Asta a fost strategia din totdeauna a ungurilor. Au mirosit care e hegemonul si au dat din coada pe langa el. Cadeau oase si chiar cate o carnita, pe care nu puteau aia sa o mai inghita. Asa au facut cu habsburgii, aproape 1000 de ani, de cand s au asezat ei langa Balaton. Erau responsabili cu treburile murdare din imperiu. Sa nu ne asteptam de la ei la altceva: generozitate, fraternitate, buna vecinatate, etc. In gena lor se afla oportunism, profit individualist, acaparare de bunuri necuvenite in detrimentul celor deposedati. No merci!
    Nu s a schimbat nimic aici, asa au facut de cand au venit din stepa asiei. Cine nu stie si nu tine cont de asta, o va pati din nou. Asadar cei 1000 de ani in care ne au calarit in Transilvania sunt suficienti pt. a fi invatat lectia. Sa gasim solutiile cele mai potrivite pt. a contracara caracterul si setea lor pentru bunurile altora.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998