CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Regina bunului plac: Sefa DNA a sfidat un an de zile DIICOT

1 comentariu / 3193 vizualizări / 15 martie 2018

Laura Kovesi nu a sfidat doar Parlamentul României, atunci cînd a refuzat să compară în fața comisiei speciale de anchetă, ci și DIICOT-ul. Chemată la audieri în cazul Black Cube în aprilie anul trecut, Kovesi a binevoit să dea declarații abia marți, după aproape un an de zile, și asta în cel mai deplin secret.

Informația devoalată ieri de mass-media, pe surse, și încă neconfirmată oficială de DNA, privind audierea lui Kovesi la DIICOT, a fost, în schimb, confirmată de fostul ofițer Daniel Dragomir, cel care a și solicitat, de altfel, respectiva audiere.
Numai că, a relatat el într-un interviu pentru Mediafax, Kovesi a ignorat solicitarea DIICOT din luna aprilie a anului 2017 pînă marți, invocînd lipsa de timp.
Dragomir a prezentat și motivul audierii: ”De ce îi chemăm pe oamenii ăștia cu pătura-n cap, la ceas ascuns, să vină, să spună la ceas de seară cum sunt, după ce am făcut un mare tămbălău din 2016 cu spionarea șefei DNA?…Doamna Kovesi a fost audiată la solicitarea mea. Doamna Kovesi a ieșit într-un interviu din februarie 2017, pe cînd eu eram în arest, și a povestit că știe domnia sa cîte milioane de euro s-au dat și cine sunt oamenii din spatele lui Dragomir. Eu am rămas surprins și am zis în felul următor: poate dna.Kovesi va reuși să mă disculpe, să aducă un martor în favoarea mea. Și am solicitat audierea sa, să vină și să spună în fața procurorilor ce știe. A fost chemată în aprilie. A refuzat să vină, a zis că are treabă. Și într-un final a fost chemată alaltăieri” a mai spus fostul colonel SRI. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Considerați că procurorii au la dispoziție procedura de comunicare interinstituțională sau intrainstituțională, neputând fi folosiți ca martori în dosarele care îi vizează, fără intervenția Inspecției Judiciare ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998