CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Regina dixit: Udrea il asmute pe Boc contra lui Oprescu

0 comentarii / 1382 vizualizări / 12 august 2011

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a declarat joi seară, la un post de televiziune, că premierul Emil Boc ar avea dreptul să ceară un control asupra costurilor finale implicate de finalizarea noului stadion naţional.

„S-a făcut un stadion. A început un stadion Adriean Videanu l-a terminat domnul primar Oprescu. Eu încă întreb: de ce a crescut preţul aproape la dublu după ce s-a schimbat primarul? Încă aştept răspuns, dar, mă rog, aici, pentru că Guvernul a dat 35 de milioane de euro pentru acest stadion cred că poate şi primul-ministru are posibilitatea şi dreptul eventual să ceară un control să vadă ce s-a întâmplat acolo.(…)”, a spus Elena Udrea, confor Agerpres.
Potrivit ministrului dezvoltării regionale şi turismului, sala polivalentă de 16.000 de locuri care va fi construită ar urma să fie gata într-un termen de doi ani, la un preţ iniţial de licitaţie de 50 de milioane de euro, dar „probabil că va mai scădea preţul”.
Întrebată dacă va candida la Primăria Capitalei, Elena Udrea a răspuns negativ, precizând că PDL va merge „cu cel care are cea mai mare încredere a bucureştenilor”. „Pot să vă spun că în competiţia internă din PDL s-au înscris până acum domnul Prigoană, Paleologu şi cred că domnul Canacheu, dar nu sunt sigură”, a conchis Elena Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998