CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Regizorul ”21 de rubini”, profeție despre Kovesi: Președinta României, cu Ciucă și Ciolacu fleșcăiți de sudoarea morții

0 comentarii / 3266 vizualizări / 9 mai 2024

Într-un podcast difuzat pe 31 martie pe Youtube, preotul-regizor Ciprian Mega, autorul filmului ”21 de rubini”, afirmă că alianța PSD-PNL o pregătește pe Laura Kovesi pentru președinția României, după ce ar fi avut intenția să o testeze întîi cap de listă la europarlamentare. Dar, spune el, și-au dat seama ulterior că nu e bine să scoată atît de devreme din joben candidatul-surpriză. Mega mai profețește că Laura Kovesi va fi președinte, iar Ciucă și Ciolacu vor fi aliniați în fața ei ca ”porcul de Ignat, fleșcăiți de sudoarea morții”.

”PSD și PNL, în formula aceasta de partid unic, au anunțat inițial că lista de la europarlamentare va fi deschisă de o femeie care spuneau ei, să nu fi făcut parte din niciun partid politic”a spus preotul-regizor în podcastul intitulat ”7 duminici cu părintele Ciprian Mega”.

”Adică pun în practică ceea ce într-un fel sau altul știam sau auzisem din anii trecuți. Femeie, independentă, bine că nu au continuat prezentarea: să fie înaltă, să fi jucat baschet în adolescență și la un moment dat să fie fie procuror european. Apoi, cum calculele au dat greșit, au înțeles dumnealor că nu este bine să scoată acum din joben candidatul-surpriză și au pronunțat alt nume, al unei doamne absolut necunoscută în spațiul public (Ramona Chiriac n.n.). Aceea s-a și retras imediat.
Dar doamna procuror rămîne, desigur, prezidențiabilă.
Adică, se reia tema aceasta a justiției, setea nu după dreptate, ci după răzbunare, amplificarea luptei de clasă, dar distribuită neuniform. Spun ei să nu fi făcut parte din niciun partid politic. Dar DNA ce a fost, nu un eșafod pentru execuțiile politice așa cuma fost la vremea lui și CNSAS? Așa a lucrat sistemul, i-a îmbogățit ilicit pe unii, altora le-a creat un culoar politic, sau carieră academică sau pur și simplu i-a tolerat cu trecutul lor colaboraționist” a mai spus preotul.

Kovesi și tandemul Ciucă-Ciolacu: Fefeleaga și o mîrțoagă cu două capete

”Nu a fost doamna aceasta efectiv un călău care a lucrat mînă în mînă cu seviciile secrete la comandă? Ai văzut cum s-au aliniat Ciucă și Ciolacu, înaintea lui Iohannis, speriați parcă, fleșcăiți de sudoarea morții? În fața acestei femei, acești oameni vor fi ca porcul la Ignat. Îmi și imaginez, președinta cu ”siamezii”, în culorile unei nuvele din literatura școlară, dacă îți amintești de Fefeleaga cu bietul Bator, o mîrțoagă cu două capete rînjind la comandă. Două capete, Ciucă și Ciolacu” a profețit Ciprian Mega. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998