CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Regizorul Brett Ratner, incercare disperata de a o recuceri pe Alina Puscau

0 comentarii / 2395 vizualizări / 13 februarie 2012

Povestea de iubire dintre extrem de bine cotatul regizor american Brett Ratner și top-modelul român Alina Pușcău s-a încheiat de mai bine de un an, printr-o decizie unilaterală a compatrioatei noastre.

Se pare că Ratner, autorul unor mega-succese precum X-Men, Rush Hour, Prison Break și multe altele, încă suspină după fosta iubită și încearcă să-i atragă atenția printr-o mică șmecherie cinematografică.

Mai precis, în recenta superproducție Tower Heist, care a avut premiera în noiembrie și în care joacă staruri ca Ben Stiller, Eddie Murphy, Alan Alda, Tea Leoni ori Matthew Broderick, regizorul Ratner a reușit să îi facă loc, într-un mod original, și româncei Alina.
Astfel, la un moment dat apare în cadru un personaj care citește cu nesaț exact numărul din Playboy USA pe coperta căruia apare în toată splendoarea top modelul român.
Cum revista în cauză apăruse în noiembrie 2009, deci cu doi ani înaintea premierei filmului, e clar că nu e o coincidență, ci, mai degrabă, un semnal disperat de iubire. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998