CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reincepe razboiul in PRM: Iovici i-a ras gazetele lui Vadim de pe net

0 comentarii / 1385 vizualizări / 6 octombrie 2011

Conflictul dintre Vadim Tudor și viceprimarul peremist al Capitalei, Victor Iovici, reizbucnește în forță, la un an după o miraculoasă împăcare, iar primul care o încasează e tribunul, rămas fără gazete pe internet.

Anul trecut, reamintim, Vadim Tudor a decis excluderea din PRM a viceprimarului Victor Iovici și a altor doi consilieri generali, acuzați că fac jocurile PDL în primăria generală. Pentru că excluderea ar fi dus, finalmente, la pierderea posturilor de către cei amintiți, s-a găsit o cale de împăcare, bazată pe anumite promisiuni financiare din partea lui Iovici, numai că, de ieri, conflicul latent a reizbucnit în forță.

Mai precis, Iovici, care, după împăcarea de anul trecut, susține financiar și logistic apariția pe net a publicațiilor ”Tricolorul” și ”România mare” le-a ”omorît” cu zile, enervat de un mesaj de amenințare pe care l-ar fi primit de la Vadim prin SMS cu următorul conținut: „Asculta Iovici, n-am crezut ca poti sa fii atat de ticalos.Cum iti permiti sa iti bati joc de difuzarea pe internet a publicatiilor PRM, dirijand-o pe obeza obraznica Alina Alupoaie?Te avertizez ca ai depasit orice limita si ca nu voi tolera sa mai faci jocul ciumatilor PDL. Vadim Tudor 5 octombrie 2011” .

În consecință, în locul articolelor obișnuite, pe siteul ”Tricolorul” mai poate fi citit, de astăzi, doar mesajul de mai sus, urmat de somația către Vadim Tudor potrivit căreia ”Echipa tehnica condusa de Alina Alupoaei si coordonata de catre domnul Viceprimar General al Capitalei Victor Iovici va cere in mod expres sa va exprimati punctul de vedere in legatura cu acest nefericit eveniment. Echipa tehnica isi cere scuze cititorilor pentru disconfortul creat. Vom reveni cu editia on-line de indata ce se va clarifica situatia”.

Cum Tribunul e mai mult decît furios, din informațiile noastre, vom asista inevitabil la o nouă excludere a lui Iovici din partid și o nouă rundă de scandaluri în consiliul general privind pierderea ori nu a mandatului acestuia. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998