CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Renate Weber: ”Stergerea identitatii nationale are drept consecinta omul fara identitate”

9 comentarii / 3514 vizualizări / 15 martie 2022

”Acum 30 de ani (…) nu mă gândeam chiar la dispariția granițelor, ci mai degrabă că a fi om, cetățean al planetei, o să fie mai presus de orice. De câtva timp, cred sincer că ștergerea identităților locale/regionale, naționale are drept consecință nu omul universal, ci omul fără identitate. Pentru că înțelegerea identității de locuitor al planetei trece prin celelalte etape. Cred sincer că anumite măsuri restrictive din pandemie fie au avut acest obiectiv precis, fie au drept consecință această pierdere a identității, mă refer mai ales la restricțiile privind activitățile culturale, puse la index mai mult ca cele sportive sau de turism. Ceea ce mă face să cred, mai în glumă mai în serios, că în viitor ne vom numi (aproape) toți la fel: roboți” a scris pe Facebook, Renate Weber, Avocat al Poporului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. „Stergerea identitatii nationale”-este sub „stergerea identitatii etnice” care este sub stergerea identitatii DE FAMILIE:
  -unii injura babele care-si fac cruce,cica au nevoie doar de biserici mici,de lemn intunecos,isi injura fara dar si poate BUNICII!!!!!(in general nu avem nevoie de convertiti,unirea si dezbinarea va fi dupa Judecata de Apoi).

 2. Nea Vasilica! Bre! Nu sari sa o înjuri pe nenorocita asta care a îndrăznit sa spună asa ceva?

  • În măsura în care Andrei Văcaru e un burtos imbecil, intrat în politică o pulă proastă, ajuns în prezent ceea ce era, un căcănar care face site-uri, la fel mesteci tu, prostovane, și restul informațiilor de calitate cu care te îmbuibi ca prostul. :))))))))))))))

   • @ Balaceanca a scăpat unul! Violent și nu are maniera! Cu cine vb reșapatule? Ai greșit masa și mai mult decât un scuipat nu vei primi!

    • Vasilică n-a fost la Balaceanca, ci la Socola, unde a stat internat chiar la sectia unde Alina Mungiu Pippida ii dopa inainte de 1990 pe securistii sonaţi. Nu se stie cum a plecat, caci nu are acte de externare.

     • Poate are bilet de voie pentru vizita conjugala?

 3. sorosistii si identitatea nationala care ajunge globala planetara, fleosc

 4. RENATE WEBER A PUPAT PU..A LUI SOROS SI S-A INTORS IN ROMANIA DESCALECAND CA FONDATOR AL FUNDATIEI PENTRU O SOCIETATE DESCHISA CHIAR A LUI GEORGE SOROS…CAT DE ESCROACA SI IPOCRITA SA FII SA SPUI ASA DAMBLAGELI CAND STII BINE CA TU AI FOST PRINTRE PRIMII CARE AI SCOS CARAMIZILE DIN ZIDUL CASEI ROMANIEI?! MONICA MACOVEI SI ALINA MUNGIU PIPPIDI…UNA CA UNA…VINE EA SI MOARTEA PESTE VOI! VESNICIA MIZERIEI DIN SUFLETELE VOASTRE NU O CURATA NICI BEUTURA SI NICI STIXUL…ASA O SCARBA DE MUIERI…PLANG DE GRIJA ROMANILOR…DUPA CE AU DISTRUS VIETILE LOR
  ..SIKTIR

 5. Lupoaica sorosista si moralizda.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998