CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Replică promptă a PSD pentru Hellvig: Lui îi place mai mult ”România filată”

6 comentarii / 2967 vizualizări / 2 noiembrie 2023

După ce fostul director al SRI, Eduard Hellvig, a ironizat pe platforma X conceptul ”România ordonată” al lui Marcel Ciolacu, spunînd că e nevoie mai degrabă de o ”Românie coordonată”, din PSD a venit prompt replica, servită de deputatul Radu Cristescu, pe Facebook.

”Înțeleg că dlui Hellvig, retras în liniștea și sihăstria munților X-ului, de unde prăvale periodic bolovani ‘telectuali care ajung în vale pietricele, e neliniștit din cauza conceptului ”România ordonată”, vehiculat de unii politicieni. Că i-ar plăcea mai mult conceptul de ”România coordonată”.
Ca să-l ajut nițel, zic că celor de teapa domniei sale le plac mult și alte concepte, asemănătoare. Spre exemplu ”România controlată”, ”România ascultată”, ”România interceptată”, filată, examinată, analizată, observată, instruită, înregistrată, dezinformată, prospectată, documentată, monitorizată, supravegheată, interogată, intoxicată, cenzurată, îndosariată, chestionată, percheziționată și, dacă se poate, ”România dezbinată”, ”România încătușată” și, finalmente, ”România predată”. La cheie, ca să zic așa…” a scris deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Cristescule, dar de Romania nazista aflata in curs de”construire” de catre ciolacu, ce parere ai ?

  • da, mexicanul nazist se pregateste sa dea lovitura finala.
   inca 3-4 milioane de colorati si apare reich-ul carpatin.

 2. Eu nu voi înțelege niciodată cum lăbari din ăștia care niciodată nu au strâns mai mult de 3 voturi ajung în funcții atât de importante. Altul e ăla de la ministerul miliției…îmi scapă numele acum; nimeni nu l-a votat când a participat pe la alegeri, nimeni nu-i vrea. Ale cui „păpuși” sunt ei? Cine le umblă la fofează atunci când ies în lume cu tot felul de idei? …de obicei potrivnice intereselor românilor

  • USA, și coloniile subordonate acesteia.

   • La luptă cetățene dacă te simți oripilat. Nu doar da din gură pe site-uri minuscule.

 3. Foarte buna replica adresata micuțului sălăjean care încă mI are de studiat gramatica limbii romane.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998