CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9202 RON DOWN | 1 USD = 4.0467 RON DOWN | 1 GBP = 5.7275 RON UP

Retragerea lui Nicușor Dan

8 comentarii / 2642 vizualizări / 15 septembrie 2020

Circulă o glumă în mediul electronic. „Dacă PSD trebuie să dispară, unde dispare el?” „În PNL”. Așa sună răspunsul. Și, parafrazând, ne putem întreba ce se întâmplă cu corupții. Dacă ei dispar, unde dispar ei? Răspunsul e că tot în PNL. Iar Nicușor Dan este un bun răspuns în acest sens. El trebuie retras din cursă. Altfel, gluma devine serioasă.
Dana Budeanu a produs o dezvăluire bombă. O înregistrare cu Nicușor Dan. În care acesta face trafic de influență în toată legea. În vremurile binomului, DNA se suia instantaneu cu picioarele pe o asemenea stenogramă. Și transforma înregistrarea în probă. Și mergea cu proba până la condamnarea demnitarului, care și-a permis să facă trafic de influență. De două zile observ că, dincolo de televiziuni și de site-uri, nicio autoritate a statului nu se sesizează. Oare de ce?
Să presupunem că tot ceea ce se vehiculează de ani de zile, legat de modul în care au venit pe lume și au început să dea din aripi salvatorii Bucureștiului și, apoi, salvatorii României, este adevărat. Cu alte cuvinte, să luăm drept bună premiza că USB și apoi USR au fost zămislite în retortele statului subteran. Nășite neoficial de către Florian Coldea. În parteneriat cu multinaționalele. Dacă așa stau lucrurile, atunci rezultă că Nicușor Dan este el însuși produsul statului subteran. Un băiat al acestuia trimis la înaintare. Mai întâi în societatea civilă și apoi în politică. Dacă e așa, atunci mai rezultă un lucru. Și anume că statul subteran este astăzi suficient de puternic pentru a-i construi aceluiași Nicușor Dan o platformă de lansare politică. Cum ar fi Primăria Generală a Capitalei, în fruntea căreia acesta transpiră să ajungă. Și mai putem trage o concluzie. Legată tot de puterea statului suteran. Acesta este capabil să-și protejeze oamenii, indiferent ce fapte săvârșesc aceștia. Iar astfel se explică de ce nicio anchetă nu a fost declanșată împotriva lui Nicușor Dan, după distribuirea înregistrăriii și după ce, culmea, acesta a recunoscut că este vocea lui. Și că, într-adevăr, a făcut o intervenție pentru a proteja un individ corupt. Și a făcut-o nu ca omul de pe stradă. Ci în calitatea sa de demnitar al statului român.
Dar cred că am mai putea trage o concluzie, fără sentimentul că exagerăm. Păi candidatul cui este Nicușor Dan? E adevărat că acesta a decis să joace piesa pentru Primăria Generală a Capitalei ca și cum ar fi o persoană independentă. Numai că este susținut de două partide. De PNL. Și de USR. Nicușor Dan a acceptat susținerea acestora. Deci cele două partide merg la pachet cu Nicușor Dan. Chiar dacă de acum s-a dovedit în mod indubitabil că acesta se face vinovat de trafic de influență. Deci este un individ corupt. Înseamnă că PNL și USR susțin și promovează corupția. Chiar dacă reprezentanții celor două partide fac afirmații contrare.
Situația este atât de evidentă, încât mă gândesc că PNL și USR nu au nici cea mai mică șansă să iasă cu fața curată din această mizerie, altfel decât retrăgându-l pur și simplu din cursă pe Nicușor Dan. Declarând public că
îi retrag orice susținere politică. Partea amuzantă este că, dacă se va întâmpla acest lucru, din joben iese Petrov. Alias Traian Băsescu. Care ar rămâne astfel singurul candidat din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ce ar putea fi susținut de electoratul celor două partide. În ciuda faptului că este tatăl și bunicul corupților din România. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Cine sa-l retraga bre tataie pe Nicusor Dan? Bati campii slugarind la matroana din Voluntari? Jenant

  • Corect, cine să-l retragă?
   Securitatea de asta l-a trimis, pentru trafic de influență. :))))))))

   Proști mai sunteți! :)))))))))

 2. Nicusor Dan a incercat sa ne arate ca nu este „pesedist”.
  Scena 1:
  Nicusor Dan este invitat la o televiziune pentru a face in direct rezolvarea unei probleme de matematica cu care a castigat el marele premiu de matematician. Asa cum singur recunoaste… el stia de dinainte sa fie invitat ca va trebui sa faca demonstratia acelei probleme asa ca vine cu ea pe foi. Vine deci in emisiune cu hartiile pe masa si incepe rezolvarea problemei pe o tabla uitandu-se constant pe foi.
  Deci, Nicusor nu este „pesedist” ca sa nu stie formule elementare ca „pierpătrat”.
  Doar ca CTP, care nu-i cunoscut ca fiind vreun castigator de medalii mari la matematica declara ca Nicusor a gresit demonstratia. Nicusor isi asuma greseala de rezolvare a problemei in public si concluzioneaza ca oricum politicienii nu ar trebui sa fie pusi in campanie sa rezolve probleme de matematica. Ce poate sa fie mai „pesedist” decat asa ceva? Este exact ideea ca intrebarea e de vina pentru incompetenta mea deci… „alta intrebare”.
  Scena 2:
  Apare inregistrarea cu Nicusor care intervine pe langa autoritati ca sa-l salveze pe unu care si-a facut restaurant intr-un parc. Acelasi Nicusor care vrea sa creeze impresia ca el se lupta pentru spatiul verde dar mai ales si mai ales pentru ca oameni de afaceri sa nu construiasca ilegal!
  Doar ca Nicusor in loc sa-si asume ce-a facut, o da la intors incercand sa minimizeze problema morala. Ce poate fi mai „pesedist” decat atat? Este exact legenda Dragnea.
  Matematician nu este, Salvator al mediului si om care pedepseste constructorii ilegali nu este, Modern nu este pentru ca totusi mergand la o emisiune in direct l-am vazut cum se scobea in nas si facea bilute din muci… Sper ca modelul sau sa nu reprezinte totusi „noul”.
  – Vlad Fiscutean

 3. @ Ăsta îl vrea retras pe Nicușor Dan ca pe Stolojan, să îl voteze pe Cur căcăstor șef la primăria Cufurești, ? După Traian Băsescu securiștii îl vor și pe Traian Cur căcăstor șef la primăria Cufurești, ?

 4. &Nasol bă, securiștii au fost obișnuiși cu bani, ?
  ,,Prof. Coșea: ”Nu știm ce-a făcut Cîțu cu banii împrumutați””
  Național
  , ?

 5. & Bă Stănescule, altă fotografie decât asta cu față de bețiv nu ai avut să pui la rubrică, ?

  • A mai rămas o săptămână și aflăm că mare liberator anticorupționist, Nicu Shordan, zis și Plicușor, blochează în instanță proiecte pentru dezvoltarea capitalei, din simplul motiv că asta merită, în viziunea SRI, locuitorii capitalei.

 6. &Roșca Stănescule ești de părere că Băsescu a afirmat despre Gabriela Firea că este o persoană coruptă după regulile curului, deci că curul Gabrielei Firea nu ar fi în necorupt, ? Ai mai remarcat și altfel de politică la Băsescu, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *