CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Retrasul Zuckerman il lauda din SUA pe Citu: A gestionat foarte bine pandemia!

15 comentarii / 3456 vizualizări / 1 iulie 2021

Fostul ambasador al SUA la București, Adrian Zuckerman, primul rechemat de la post de noua administrație Biden, îl laudă copios pe premierul Florin Cîțu, într-un interviu acordat recent siteului americanambassadorslive.org și spune despre el că a reușit să mențină echilibrul în economie stricat de regimul pesedist.

Zuckerman afirmă în interviu că România ”o duce excelent”, a supraviețuit anului pandemic și are o creștere economică remarcabilă, cea mai mare din UE, de cca.6-7%, ”ceea ce e formidabil”, neuitînd să amintească faptul că Florin Cîțu a fost mai-marele finanțelor, anul trecut. Zuckerman mai spune că actualul guvern a trebuit să se confrunte cu problema creșterii pensiilor operată de fostul regim pesedist, dar meritul gestionării eficiente a situației merge către actualul prim-ministru.

Fostul ambasador admite că măsurile anti-pandemie luate de guvernul dreptei au fost mai dure decît în alte țări, dar pune asta pe seama faptului că ele au trebuit să suplinească tarele sistemului de sănătate, incapabil să facă față Covid-19 din cazua lipsei de medici, asistente, paturi de spital.
Zuckerman afirmă că nimeni în lume nu era pregătit pentru pandemie, dar, spre cinstea lor, românii au reușit să se descurce cu resurse interne, inclusiv cu producția de măști și de alte echipamente de protecție, de oxigen, de ventilatoare etc. ”S-au descurcat la fel de bine ca orice țară occidentală!” a punctat el, adăugînd că România chiar și-a permis să trimită medici în SUA, spre a oferi ajutor țării amintite.

Fostul ambasador a vorbit și despre bogatele resurse în petrol și gaze ale României, a căror exploatare de către companii precum Exxon a fost îngreunată de o legislație neconformă, dar dînd asigurări că ea va fi schimbată în următoarele luni. Un alt element interesant furnizat de Zuckerman e că scutul de la Deveselu suferă în prezent o serie de îmbunătățiri, fără a dezvălui, însă, în ce constau acestea. ”România și Polonia sunt un zid pe flancul est-european în fața agresiunilor rusești” a conchis el.

În final, Zuckerman a mărturisit cît de bine a fost primit în România nu doar de membrii guvernului, dintre care cîțiva, spune, i-au devenit prieteni apropiați, cît, mai ales, de oamenii de rînd. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. De bine ce a gestionat SRI pandemia din România, guvernul SRI încă mai raportează decese restante, noțiune un pic unicat pe planeta PROSTOVANILOR SECURIȘTI!!!

  Bună și gluma cu producția internă de măști. Nu se poate râde la așa ceva, dar am consemnat că Zuckerman este ilegal de prost.

  Creșterea economică de 6-7% deși a fost poate cel mult prognozată, ea nu s-a înregistrat niciodată, practic, repetarea glumei cu producția internă de măști.

  • Puneti-l pe Fifor la sanatate si pe Gilguta la productia interna de masti. Ea stie mai bine la intern. La engleza-franceza sa se ocupe alde Clopotilde si Valerie

   • Puneți-l pe Drulă să sugă o Pulă

  • siocare cream ca li se interzice, strict, strainilor, de orice culoare, sa se amestece in afacerile tarilor prin care acesti straini incompetenti si needucati dinpacete au trecut, dintrun motiv sau altu. Rusine ba strambilor.

   Vi se zice consecvent la tv si in media „roma” in europa capitalista, „vestul” in general. Citeste sub-humani IQ redus. Mai ales „groapa de gunoi a europei”, „sobolanii europei”, „cersetorii”, „sarantoci sa lucreze aratura” etc etc. Asa va vede „vestul” capitalist, mai ales ncepand da pa vremea tatarului besescu petrov, aleagasr cenusa de neamu lui de tradatori.

 2. zuckerman a fost un dezastru ptr România. poate biden n-o să-l recheme înapoi pe acest spălat pe creieri

 3. ”S-au descurcat la fel de bine ca orice țară occidentală!”

  SUA e o țară occidentală care încă se află în fața Indiei la număr infectați.

  Securitatea americană le-a arătat tuturor cine este pe primul loc. :)))))))))))))))))))))))))))))

 4. Asta pățim dacă nu ripostam la comportamentul slugarnic-pupincurist, de la penalul joiannis și toată sleahta lui, care nu l-au făcut pachet și trimis în amerlocia pe flegma asta de țucalenberg.

  • Dupa vorba, dupa port, pari a fi un pesedist frustrat. Unul asistat in trecut si nemaiasistat in prezent. Ok, iti respect durerea, dar ai grija cum vorbesti, adica ai grija si la forma, nu numai la fondul mesajului transmis.
   Marele Liviu Dragnila a platit bani bune sa fie bagat in seama de „amerloci”, asa incat nu cred ca gusta limbajul tau. Mai ales ca daca e sa iasa, o sa intre repede la loc. Ca asa e in tenis, mingea se repeta, ghemul se repeta, seturile se repeta …

   • După scriptul SRI ești un cioban securist prost care crede că abuzurile din jusiție vor fi trecute cu vederea.

    Masele n-au memorie, unii au. Va fi de ajuns pentru voi.

 5. Mue banditule!

 6. Un interviu foarte prietenos. Observatiile onorante pentru autoritati si da, una peste alta, pandemia a fost bine gestionata. Ca dovada, am fost la limita cu sistemul de sanatate, dici masurile dure au fost necesare.
  La esecuri putem enumera,scoarea armatei pe strazi, ca intr-o comedie bufa, imnul national cantat de politistii lui Vela la megafoane, nopatea, inainte de culcare, numirea unui putzuloi in fruntea campaniei de vaccinare si chiar rezultatul campaniei de vaccinare, discutabil. Oricum, multumim dle ambasador!

  • Decese restante, cioban criminal!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))

   • De ce as fi criminal bah Parpanghele, presupunand ca as fi fost si cioban idiotule? Ca razi ca prostu de postarile tale imbecile?

    • Ești un criminal imbecil pentru că dimpreună cu Securitatea ta ciobănească găsești normal să raportezi oameni uciși de guvernul SRI la perfecta întâmplare.

     Asta nu este guvernanță, CRIMINALULEEEE!!!

     La mafia securistă aveți tot timpul alte priorități decât România. :)))))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998