CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reuniunea mondiala a extremistilor: Vadim si Jirinovski ”fuzioneaza” la Moscova

0 comentarii / 2111 vizualizări / 21 aprilie 2010

Seful PRM, Vadim Tudor, a fost invitat de ”fratele” sau rus, Jirinovski, la cel de-al IV-lea Congres Mondial al Partidelor Patriotice, de fapt ultra-nationaliste, organizat la Moscova, peste o luna.

Jirinovski a cerut deportarea non-rusilor in Caucazul de Nord
Prezenta Tribunului a fost solicitata chiar de controversatul ultra-nationalist Vladimir Jirinovski, presedintele Partidului Liberal-Democrat al Rusiei. Reamintim ca nu mai devreme de 2008, Jirinovsky, politician celebru pentru virulenta limbajului si extremismul doctrinar, a solicitat ca toti cetatenii non-rusi sa fie deportati in Caucazul de Nord. In anul in curs, Jirinovski a propus alipirea Ucrainei la Federatia Rusa, operatiune care s-ar finaliza, sustine extremistul, in urmatorii cinci ani.

Invitatie la reuniunea mondiala a extremistilor
Sub pomposul titlu “Liderul PRM invitat la cel de-al IV-lea Congres Mondial al Partidelor Patriotice – Moscova, 20 mai 2010”, oficiosul Tricolorul publica scrisoarea prin care Tribunul a fost invitat la eventul ultra-nationalist. “Stimate domnule Vadim Tudor, Am onoarea să vă transmit alăturat invitaţia din partea domnului V. Jirinovski – vicepreşedinte al Dumei de Stat, preşedinte al Partidului Liberal-Democrat al Rusiei – la cel de-al IV-lea Congres Mondial al Partidelor Patriotice, care va avea loc pe data de 20 mai 2010 la Moscova. Mă folosesc de acest prilej pentru a vă reînnoi asigurările mele de deosebită consideraţie. A. Churilin”, se arata in textul invitatiei.

Jirinovski ”in actiune”…

Cronica unui Congres la care Vadim doar a visat
In urma cu aproximativ trei ani, Vadim Tudor a dorit organizarea unui mega-congres ultra-nationalist la Bucuresti. Pe atunci, Tribunul facea parte din grupul europarlamentar al extremistilor, coagulat in jurul francezului Jean-Marie Le Pen si al nepoatei dictatorului Mussolini, Alessandra. De organizarea congresului ar fi trebuit sa se ocupe tanara Lia Olguta Vasilescu. Proiectul a fost insa abandonat in momentul in care Tribunul a realizat ca PRM nu detine fondurile necesare organizarii unui astfel de event care ar fi transformat, peste noapte, Bucurestiul in buricul miscarilor politice ultra-nationaliste. Ulterior, gratie tratamentului la care erau supusi romanii in Italia, Vadim s-a certat cu fosta actrita porno, Alessandra Mussolini si a decis retragerea din grupul european al nationalistilor, din PE. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998