CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Revansa patogenilor: Marele luptator contra ”ciumei rosii ”– terorizat de Covid 19

3 comentarii / 2589 vizualizări / 6 mai 2020

Îndîrjitul luptător contra guvernării PSD și artizan al protestelor de stradă din Piața Victoriei, Florin Bădiță, de la ”Corupția ucide”, e atît de speriat de coronavirus încît va rămîne în casă pînă trece și valul doi al pandemiei, indiferent cînd ar veni el. Și ca să nu se plictisească, a decis să devină crescător de păsări la domiciliu, care îi vor fi, însă, livrate acasă, ca să nu fie nevoit să iasă personal spre a le cumpăra.

”Știu ca lumea abia așteaptă 15 mai. Eu am decis ca o sa mai stau prin casa o perioadă de timp, pana trece și valul doi. (nici nu e gata primul). Am destule cărți de citit și proiecte la care sa lucrez.” scrie Bădiță pe Facebook

”Împreună cu prietena mea am decis ca o sa adoptăm 2 rățuște și 2 pui de găină. Și nici nu costa mult, pui de găină sau rata se găsesc undeva la 3-10 lei bucata. Dacă mai da și câteva oua, ne scoatem și investiția în ele + furajele. Dacă nu le mănâncă. Dacă ai sfaturi despre buna creștere a celor 4 animalute aka păsări, într-o casa cu curte unde sunt și doua pisici, aștept sugestiile tale. Am și găsit un domn care livrează prin taxi, ii plătim pe Revolut, ca să nu fie nevoie sa ieșim noi din casă, ne mai trezim cu amenda pentru ca nu știu cum ar interpreta politia acestă deplasare.

Declar pe propria răspundere ca am fost sa cumpăr de „mâncare”?

P. S. Scopul nu este sa facem o ciorba din ele peste câteva luni, ci sa avem niște necuvântătoare drăguțe prin casă” mai scrie luptătorul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. „Iubi”

  2. Fucking inbreed!

  3. Uauuu…asta stire…deci, ori n-are bani de masca, ori n-are chiloti de schimb…sa vina valul doi, zic…dar, cand sa vina, inainte, ori dupa administrarea de ayahuasca liofilizata?! Despre ratze, ce sa zic…eu nu le-as tine „prin casa”, oricat de iubitor de animale, ratzele si gainile n-au obiceiul sa se gainateze la litiera…desi, stiu si eu cu ce le-o hrani?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998