CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Revelatia Alinei Gorghiu: Ponta s-a dat cu mahomedanii

1 comentariu / 2518 vizualizări / 6 octombrie 2015

Premierul Ponta se confruntă cu o acuzație neașteptată, venită de la nivel politic înalt, anume că ar avea legături suspect de strînse cu lumea musulmană, deși s-a bătut în piept cu ortodoxia sa în campania de anul trecut. Cea care îl acuză e Alina Gorghiu, șefa PNL, într-o postare pe Facebook.

”Marele și mândrul ortodox Victor Ponta a reușit, într-un singur an de la pierderea alegerilor prezidențiale, să devină cel mai mare susținător al refugiaților musulmani. Canalele sale de intoxicare publică, coordonate de șeicul afacerilor cu statul, Sebastian Ghiță, nu mai propagă, acum, ură de religie și etnie.
Din contră. Ponta și Ghiță au avut în cluburile din Dubai, de la sfârșitul anului trecut, după pierderea alegerilor prezidențiale, cea mai puternică revelație. Atenția lui Ponta pentru refugiați nu are margini, operațiile și le face doar în spitale din Turcia, vizitele oficiale țintesc doar țările arabe. Nu este nimic de condamnat.
Aș putea chiar să-l laud pentru transformare, pentru toleranță și deschidere diplomatică, dacă nu aș fi convinsă că e o nouă etapă în fariseismul său fundamental și incorigibil, după ce Europa i-a închis ușile. Mă gândesc că, în caz contrar, Victor Ponta și PSD ar trebui să manifeste aceeași dragoste și față de românii care nu au avut drept de vot la ultimele alegeri.
Oare nu cumva românii strânși la cozi interminabile au fost tratați, din vina Guvernului Ponta, la fel ca refugiații pe umerii cărora plânge acum cu lacrimi de crocodil? Oamenii aceia au fost bătuți de jandarmi din țări europene nu pentru că forțau granițele, ci pentru că Guvernul român le închisese urnele de vot. Ce făceau Ponta și Ghiță? Sărbătoreau victoria, în avans” scrie Gorghiu pe Facebook. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Alinuta,Alinuta…ce desteapta esti tu draga …vai de capul tau de 1/2 sef de partid istoric ….Cum si de ti-ai vandut si bruma de inteligenta pe care o aveai cand te-am cunoscut ?!Si mai ales CUI ?Draga mea ,ocupa-te cu altceva esti prea mica pt un razboi asa de mare …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998