CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Revelatia PNL: Super-clopotul Patriarhiei ne poate apara de invazii islamice

2 comentarii / 3079 vizualizări / 6 aprilie 2017

În timp ce mulți români deplîng pe rețelele sociale investiția exagerată în clopotul gigantic al Catedralei Neamului, unul dintre cele mai mari din lume, ca și potențialul deranj fonic pe care îl va produce într-o Capitală și așa ultra-gălăgioasă, liberalii au o revelație. Mai precis, super-clopotul ne poate apăra, între altele, de invazii islamice.

”Clopotul este un simbol spiritual al luminii și universalitatii care în momente dificile poate deveni, nu doar folositor, ci și salvator!” afirmă deputatul PNL Daniel Gheorghe, pe pagina de Facebook.
”Vad ca e iarăși un val de indignare artificiala cu privire la dimensiunea clopotului de la Catedrala Mântuirii Neamului. Probabil ca utilitaristii care au impresia ca pentru o mare catedrala se poate folosi un clopoțel de mergi cu el la plugușor omit câteva aspecte : clopotele au fost cele care au bătut la fiecare invazie turco-islamista, tot clopotele au anunțat dezastre precum cutremure, incendii, inundații și, nu foarte demult, bombardamente pe timp de război. Așadar, domnilor, nu uitați, clopotele au salvat și pot salva vieți! Și la Marea Unire și alte momente istorice de mare însemnătate tot clopotele au bătut, nu s-au dat mesaje pe grupuri de wattsapp ori s-a strigat din gură în gură să audă toată țara” mai scrie liberalul în impecabila argumentație. (B.I.)

foto: jurnalul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Vai de mama lor ! Care liberali?! Au avut grija serviciile sa distruga aproape tot ce inseamna curent national liberal . Astia de acum sunt toti niste papagali care repeta mecanic texte scrise de ALTII… In rest, cand te uiti pe scena politica mai gasesti un criminal sef filiala USR Turda (dobos, parca) , asa ca trageti singuri concluzia: tara devine tot mai mai mult un simplu poligon de teste pt cei care o conduc( si nu ma refer la guvern).

  2. Daniel profetul salvator al ovreilor va canta prin acest clopot la prohodul natiuni noastre crestine distruse din interiorul BOR de tzionistii mondiali.Ca bine i-a salvat acest profet pe ovrei de la extinctie, ca acuma peste 3000 de ani sa distruga ei pe altii:Daniele,Daniele/ Dai in ele de traditii ortodoxe / Ca acuma fiind vopsit/Masonist si satanist/Chip de idol clopotit/Sus pe turla la inaltime/Mandrie la judanime.
    Dumnezeu cu mila pentru cei care inteleg ce se intampla la BOR si cu falsificarea ortodoxiei de catre sefii total corupti spiritual.Importanta de sine a unora dintre acesti sefi de la BOR este mai mare ca aceasta asa numita Catedrala a manariei spirituale.Cladirea asta este facuta pe dos cu intrarea la vest,plus alte simboluri inversate incat este un templu al duhurilor intunericului marsonice unde vor fi inmormantati in viitor toti marii marsoni in frunte cu acest sef marsonist Daniel.E trist ca romanii au platit din banul public la acesta monstruozitate.Doamne fereste.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998