CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Revista 22, despre culisele plagiatului: Ciuca e SRI, Citu e SIE

4 comentarii / 2989 vizualizări / 26 ianuarie 2022

Etichete dure plasează Revista 22 la adresa a doi politicieni de prim rang ai momentului, premierul Nicolae Ciucă și fostul premier Florin Cîțu, liderul PNL. Potrivit jurnalistei Rodica Culcer, foarte experimentată în materie de servicii secrete de mai bine de trei decenii, scandalul de plagiat al lui Ciucă e, de fapt, o răfuială între SRI și SIE, serviciile care ar fi asigurat parvenirile politice ale celor doi.

”Am auzit/citit tot felul de argumente, care se doreau subtile, dar erau doar menite să sugereze că este mai bine să-l păstrăm pe Ciucă la Palatul Victoria, ca nu cumva să ne fie mai rău. Ca și când un impostor cu schelete în dulap, care face drepți la ordinele Varanului și ale PSD, ne poate fi de vreun folos. De alt­fel, gestul de a cere verificarea tezei de către Comisia de etică a Universității de apărare, condusă de fostul său șef de cabinet, dă măsura micimii și încadrării în „sistem” a personajului declarat indispensabil de complexul politico-mediatic care duce România de râpă” scrie Culcer.

”Într-adevăr, PNL nu are o alternativă decentă la Nicolae Ciucă și chiar ne putem gândi că scandalul este rezultatul unui joc al serviciilor secrete.

Principalul beneficiar este, într-adevăr, Florin Cîțu, susținut financiar în perioada studiilor în SUA de controversata fundație Omenia, înțesată de generali SIE, iar domnul Ciucă a fost pus cu mâna în fruntea guvernului de un președinte care a mai făcut jocurile SRI, condus de amicul Hellvig.

Cazurile Georgianei Hosu, numită la DIICOT, și Despescu inamovibil la MAI sunt atribuite de presă intereselor SRI. Bucuros că posibilul său rival la conducerea PNL, actualul premier, ar putea fi blocat, mai ales dacă verdictul CNATDCU va fi cel așteptat, Florin Cîțu a devenit hiperactiv și critic la adresa guvernului. El nu este însă o alternativă, ci altă pacoste impusă României de mama impostorilor de la Cotroceni (da, Iohannis), care a distrus o coaliție decentă de guvernare de dragul unui politician cu antecedente dubioase, adică însuși Cîțu, pe care apoi l-a înlăturat ca să ne fericească cu un foarte probabil impostor docil. După care a abandonat casa în flăcări – adică țara în criză, cu un posibil război la graniță – și a pornit să salveze clima planetei” mai scrie jurnalista. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Pariu ca o sa apăra niște amintiri cu miros de cârpă arsa și de prafuri albe trase pe nas de omul cu ochii umezi?
  Nu de alta, dar americanii nu au nevoie acum de un scandal acum în spatele frontului și cum în țară lor și dacă te bășești în calitate de străin se afla, mi se pare normal sa dea pe țeava tot ce au!
  Plus ca castana cu vaccinurile trebuie scoasă din foc și ce mai bun fraier decât omul cu ochii umezi!
  Aia de la 22 nu mai sug nimic de la stat, deci încerca și ei sa ajungă la găleată cu lapte!

 2. Sa citesti /citezi revista subumanilor iudeo-bolsevici si neomarxisti „22” e ca si cum ai citi / cita vomitaturile piticaniei bovine de la antena3Cacati, subumanu Robu Tudor

 3. dar ce trebuie sa citim, ma scuzati?
  Recomandari?

 4. Prostii! Nu stie nimic madame Culcer.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998