CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Revista useristilor pulverizeaza USR: Coboriti printre oameni, nu mai traiti pe alta lume!

17 comentarii / 3878 vizualizări / 29 ianuarie 2022

USR e făcut pulbere într-o publicație pe care o putem numi useristă pînă în măduva oaselor fără teama de a greși prea mult. O analiză apărut în Revista 22 aproape face necrologul partidului, punctînd neajunsuri identificate pînă acum strict de criticii USR, concluzia fiind dură: dacă mai face politică virtuală, USR dispare.

”E atâta frustrare în societate – și mai ales în rândul tinerilor – încât canalizată cu grijă poate transforma surpriza AUR-ului într-o boule de neige la viitoarele alegeri. Ceea ce mie mi se pare uimitor în discursul USR este faptul că, cel puțin la vârf, oamenii care-l reprezintă par a trăi într-o lume în care asemenea istorii nu există” scrie editorialistul Mihai Maci.

”Ei ne vorbesc (cu un surâs Colgate sau cu o gravitate patetică) de „directive europene”, de „politici structurale”, de „indicatori macroeconomici” și de alte asemenea, care alcătuiesc cotidianul lor de înalți funcționari ai politicii românești și/sau europene. Domnilor, cu adâncă tristețe, dar cu excepția dumneavoastră, a acoliților dumneavoastră și a amicilor dumneavoastră din alte partide, cu care faceți – destul de cooperatist – bani din „consultanță”, lucrurile acestea nu interesează pe nimeni. Da, chiar pe nimeni! Pe oameni îi interesează factura la curent, prețul la benzină, scumpirea cărnii, plata taxelor, analizele medicale care nu sunt niciodată gratuite, școala care nu mai e școală(…)

Niciodată nu veți cunoaște lumea în care trăiți din literatură motivațională, din jurnale de călătorie (în engleză), din statistici și din alte asemenea. Mergeți printre oameni! Distrugeți-vă pantofii de mii de euro, ascultați și faceți. E ultima voastră șansă! Alta nu va mai fi. Dacă nu înțelegeți asta acum, peste doi ani și jumătate veți fi, fără venituri parlamentare, o grămadă de bisericuțe ce se adună și se despart la evenimente mondene și care se vor certa la nesfârșit căutând să afle cine a fost vinovatul: Nicușor, Dan sau Dacian?” conchide analistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Ar mai trebui sa renunțe și la consumul de urina de la șef!

 2. Bine ar fi sa dispară de tot!

  • OK, dar să ia și PSD-ul cu ei, de acord?

   • SRI-ul nu? Rămâi fără pensia specială împotriva căreia lupți 3 zile pe zi?

    • Dacă tăceai, filozof rămâneai…fără pesede ce-ar mai ajunge bieții copilași de nomenclaturiști comuniști și amentele aferente?

   • și pe mama ta? de acord?

    • N-ați vrea să rămâneți numai voi? Ce să vă mai împiedicați de alte partide… alegeri… chestii democratice d-astea învechite… mai dați milioane pe campanii electorale în loc să le faceți praf pe mașini cât casele și case cât vapoarele? Vă cam arde buza, nu, comuniștilor?

     • O da! Ne arde buza! Ție îți arde creierul, nu? Se simte mirosul de ars de aici de la cafenea , acum ca am citit sforttarea ta intelectuala!
      Du kleine schwul!

    • Warum gehst du nicht zum Teufel, du schweinkerl?

 3. in text e nitzica „critica si auto-critica”,ca la bolshevici;nu au „activisti cu munca la sate” de teapa lui mikhail/mihai/mishka shora,de teapa lu tudor&nae caranfil,etc.

 4. Nu vor dispare,exista destui cretini care ii sustin.

  • Atunci sa dispara si cocalarii cretini care iimai voteaza pe ei,USRsi pe huliganii legionari ai AUR.Doar astfel nazistul K.W.Iohannis va ramane fara ”partidele mele”.

 5. Sictir USR
  La gunoiul istoriei cu voi ..
  Spitalul de nebuni e oricum prea mic pt voi ăștia neomarxiști ….

 6. Coborati ori nu printre oamnei, oamenilor le este scarba de acesti bipezi care sunt inumani, urati la chip si suflet.

 7. ciolos asta e emblematic pt usr (barna &co intaresc regula). de atata vreme in politica, impins in fata de „unchiu” si macron & co – made in france si nimic. Insipid, marunt, fara charisma, croit doar sa execute ordine mestecate de altii. Felul in care actioneaza e sters si fara orizont. sta in bocanci si asteapta o soarta favorabila. Sper sa nu mai prinda trenul ala de 5% si sa se risipeasca in toate vanturile.

 8. Darum! Kleine schwul! Du verblindichkleit schwul! Kleine schwanz? Ja ! Du und onkel Klaus! Din mutter hat kein schuld weil du poponar bist! Asa sa dau o nuanță de meltean! Hai treci la doza de urina!

 9. Comentariul meu era adresat lui Herr H( h de la hoț?)!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998