CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Revolutionarii ii dau replica lui Diaconescu: s-a infiintat Comitetul de redresare a României

0 comentarii / 1481 vizualizări / 1 septembrie 2010

Asociaţia Revoluţionarilor 21 Decembrie „Piaţa Universităţii” a înfiinţat Comitetul revoluţionar de redresare a României, ca alternativă la Partidul Poporului înfiinţat de Dan Diaconescu.

Ion Flueraş, preşedintele asociaţiei, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a format acest comitet la nivelul organizaţiei pentru a atrage membri în Partidul Revoluţionar Creştin Democrat şi pentru a-l „resuscita” pe acesta.

Flueraş a precizat, conform Mediafax, că vrea ca Partidul Revoluţionar Creştin Democrat să funcţioneze ca o contrapondere la Partidul Popular, pe care l-a caracterizat drept „comunist”.
Acesta a mai spus că unul din scopurile asociaţiei este punerea în aplicare a sentinţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 29 ianuarie 2010, de acordare a certificatelor de revoluţionari unora dintre membrii organizaţiei. El a adăugat că decizia nu a fost executată de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), deşi a fost desemnat un executor judecătoresc.
Dosarul prin care Dan Diaconescu solicită Tribunalului Bucureşti înfiinţarea Partidului Poporului a fost înregistrat joi şi va fi dezbătut de instanţă în 17 ianuarie 2011.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998