CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rezbel: Ginerele lui Melescanu il acuza pe Crin de mirlanie

0 comentarii / 1727 vizualizări / 16 martie 2011

Relațiile dintre conducerea PNL și liberalul Patriciu dau semne de răcire vertiginoasă. Ultima înțepătură contra lui Crin vine de la șeful companiei magnatului, Adevărul Holding, nimeni altul decît ginerele lui Teodor Meleșcanu.

Astfel, comentînd, într-un interviu pentru reportervirtual.ro, atitudinea jurnalistului Cătălin Tolontan, Peter Imre, șeful Adevărul Holding, a declarat: ”Din păcate, el este o copie a lui Cristian Tudor Popescu. De fapt, încearcă să-l imite. Este partea blândă a lui CTP. Societatea noastră funcţionează cu tot felul de imitaţii. E exact ce face pe scena politică Crin Antonescu, care încearcă să-l imite, în mârlănie, pe Traian Băsescu”.

Dacă relațiile lui Patriciu & comp. cu PNL sunt tot mai proaste, nu același lucru se poate spune de legăturile cu puterea, din ce în ce mai cordiale. Astfel, puțini vor fi observat că recenta propunere a lui Băsescu legată de introducerea în noua Constituție a limitei deficitului bugetar de 3% a fost preluată din zbor de la Dinu Patriciu, care o lansase cu doar cîteva zile înainte, la un simpozion organizat de Fundația ”Horia Rusu”.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998