CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ridicol: Geoană și-a pus susținătorii să-l implore să candideze

0 comentarii / 2203 vizualizări / 1 martie 2024

În timp ce vînătoarea de plagiatori, Emil Șercan, îl caută la lucrarea de doctorat, Mișcarea pentru Renașterea României, recent lansată pentru susținerea lui Mircea Geoană la prezidențiale, cere printr-un apel patetic numărului 2 în NATO să-și anunțe candidatura.

”În contextul unui viitor deosebit de incert în plan economic, politic și de securitate, ne dorim să fim reprezentați de un președinte cu experiența și iubirea de oameni a lui Mircea Geoană. Nu mai putem lăsa țara pe mâna unor amatori.

Pe lângă acest profil, Mircea Geoană mai are un atu pentru a fi preferat și sprijinit: nu aparține unui partid, nu are obligații morale sau de altă natură, nu este robul „gândirii colective” care se naște în sânul partidelor politice. Între „nevroza” unora și „scleroza” celorlalți, el este un profesionist independent, respectat în lume și admirat de români. Iată de ce credem că societatea civilă, forțele pozitive ale acesteia, care își doresc schimbarea în bine a României, ar trebui să se reunească pentru sprijinirea candidaturii sale.

Mișcarea pentru Renașterea României îi solicită domnului Mircea Geoană să se înscrie în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni. Îl îndeamnă și îl încurajează. Cercetările sociologice arată că Mircea Geoană este candidatul așteptat, independentul și nedependent de partide, omul pe care românii îl aleg. Tocmai pentru a avea pe cine să voteze.

În acțiunile noastre de sprijinire a candidaturii lui Mircea Geoană ni se poate alătura oricine este preocupat de viitorul țării – persoane, organizații civice sau formațiuni politice cu valori democratice” se arată în apelul public semnat de cîțiva dintre membrii mișcării. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998