CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Risul curcilor: cum pedala Iohannis 120 de km pe zi de dragul iubitei

2 comentarii / 7226 vizualizări / 1 septembrie 2016

”Povestea de dragoste dintre Carmen şi Klaus Iohannis a început în urmă cu peste 27 de ani, când cei doi erau la facultate. Pentru el, a fost dragoste la prima vedere. „S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndrăgostit încet-încet de el”, scrie, potrivit siteului revistablogurilor.ro, ziarista și scriitoarea Ioana Mandache în cartea „Poveşti de dragoste ale vedetelor”, care s-a lansat azi, în Centrul Vechi din București.

”Efectul pe care viitorul profesor l-a avut asupra tinerei Carmen e de înțeles, dacă ne gândim la faptul că, la vremea respectivă, preşedintele se înscrisese la o şcoală de dans şi bune maniere, ca să poată avea mai mult succes la fete. „Îndrăgostit până peste cap de Carmen şi ştiind încă de la început că aceasta este femeia vieţii lui, Klaus a făcut drumuri zilnice ca să-şi vadă iubita. A fost repartizat ca profesor într-o localitate la 60 de km de Sibiu, a făcut naveta zilnic cu bicicleta ca să o vadă”, a adăugat Ioana Mandache.

Klaus Iohannis pedala, deci, peste 120 de kilometri zilnic doar ca să-și vadă iubita.

În Turul Franței, probabil cea mai grea competiție sportivă din lume, media zilnică e de cca.170 de kilometri.
Iohannis și-a cam ratat cariera: în loc să ajungă ”tricou galben” în competițiile de ciclism, a devenit ”lanterna roșie” în politica Europei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Asta e din acelasi ciclu cu performantele de natatie ale lui macovei. probabil insa ca vor fi destule creiere spalate care sa puna botul la asa o „duda” de presa. bleah!

  2. […] În Turul Franței, probabil cea mai grea competiție sportivă din lume, media zilnică e de cca.170 de kilometri. Iohannis și-a cam ratat cariera: în loc să ajungă ”tricou galben” în competițiile de ciclism, a devenit ”lanterna roșie” în politica Europei. (B.I.) – inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998