CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Risul curcilor: Dragnea, mistocarit de pesedisti in parlament pentru pantofii rupti

0 comentarii / 1716 vizualizări / 14 octombrie 2015

Abia ales lider al PSD, Liviu Dragnea se vede luat peste picior într-o declarație parlamentară chiar de către unul dintre ”supușii” săi, deputatul Vasile Popeangă, care se preocupă intens de pantofii social-democrați ai președintelui.

Cum se știe, luna trecută, în ziua în care și-a anunțat, la Teleorman, candidatura la șefia PSD, Liviu Dragnea și-a etalat pantofii dezlipiți, explicînd presei că aceștia sunt ”social-democrați”, adică ieftini și proști.

Cîteva zile mai tîrziu, a venit replica înțepată a unui coleg de partid, într-o declarație în parlament. În ea, după ce trece în revistă mai multe personalități surprinse de presă cu pantofii ori ciorapii rupți, între care președintele american Barack Obama, înaltul reprezentant al FMI, Jeffrey Franks, şeful Băncii Mondiale ori fostul preşedinte rus Dimitri Medvedev, trecînd și pe la Loredana Groza ori Bianca Rus, deputatul PSD trece la atac:

”Să spui că dacă nişte pantofi se rup este pentru faptul că sunt social-democraţi, pune într-o lumină proastă social-democraţia, dând prilej celor ce-şi zic de dreapta să creadă că varianta lor doctrinară este superioară doar pentru simplul fapt că prin PPE nu umblă lideri cu pantofi găuriţi prin uzură. Lucru care, fie şi în glumă, parcă nu ar trebui spus. Sunt anumite treburi pe lume cu care nu este indicat să glumeşti, întrucât viaţa a arătat că pot avea efect de bumerang: încercând să arunci ceva ca să scapi, te trezeşti cu el că îţi explodează în faţă, la întoarcere, când îţi e lumea mai dragă” afirmă politicianul gorjean. (B.I.)

 

foto: enational.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998