CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9250 RON DOWN | 1 USD = 4.7278 RON DOWN | 1 GBP = 5.7274 RON DOWN

Risul curcilor: fostul sef al lui Vanghelie se viseaza secretar general al ONU

1 comentariu / 2357 vizualizări / 15 februarie 2016

Mircea Geoană, zis și ”Mihaeladragosteamea”, pînă de curînd aliat politic cu Marean Vanghelie, nu ar spune nu postului de secretar general al ONU, care va rămîne curînd vacant, după expirarea mandatului lui Bai Ki-Moon. Atît doar, spune Geoană, că invidia dîmbovițeană îi retează din start orice șanse.

Un material difuzat de Qmagazine.ro încearcă să răspundă la întrebarea de ce România nu avansează propuneri pentru postul de secretar general al ONU, care se va vacanta curînd, anul acesta, în condițiile în care, se afirmă în articol, Mircea Geoană ar avea toate calitățile necesare.
Deloc modest, însuși Geoană expune unicele motive pentru care el nu ar putea ajunge la șefia ONU: ”Pentru că establishment-ul politic românesc este fragmentat, bolnav de gelozie și incapabil să producă consens pe marile interese ale țării. Pentru că diplomația română a fost transformată în ultimii ani într-un simplu executant, și nu într-un generator de politică externă. Și, nu în ultimul rând, de teama celor de mai sus de a nu suferi un eșec sau de a-și crea un rival politic pentru viitor.”

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ce poti sa-i ceri prostului?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998